Prima pagină » Local » Accident rutier la Baza 3 din Iaşi. Au fost implicate două autoturisme EXCLUSIV – FOTO

Accident rutier la Baza 3 din Iaşi. Au fost implicate două autoturisme EXCLUSIV – FOTO

25 aug. 2020, 12:26,
George Cristian în Local

În urmă cu puţin timp un accident rutier a avut loc la Baza 3 în municipiul Iaşi. Din câte se pare, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Accidentul rutier nu s-a soldat cu rănirea vreunei persoane

Din câte se pare, accidentul s-a produs în Baza 3 din municipiul Iaşi. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Un autoturism marca Volkswagen Polo şi un autoturism marca Skoda Fabia. Impactul a fost destul de mare, autoturismul marca Volkswagen Polo având nevoie de serioase reparaţii. Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la producerea accidentului rutier, dar din primele informaţii s-ar părea că neacordarea de prioritate sta la baza coliziunii.

Din fericire, în urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aşa cum le permite legea, cel mai probabil, proprietarii vor apela la o cale amiabilă de a rezolva problema.

Totuşi, la faţa locului au intervenit poliţiştii locali care dirijează traficul. Traficul din zona este oricum aglomerat, iar odată cu producerea accidentului, acesta aproape a fost paralizat pe sensul de mers în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *