Prima pagină » Local » Accident rutier în zona Metro din Iași! Două autoturisme au fost implicate- EXCLUSIV/FOTO, UPDATE

Accident rutier în zona Metro din Iași! Două autoturisme au fost implicate- EXCLUSIV/FOTO, UPDATE

05 iun. 2022, 08:49, 4 ,
în Local

În această dimineață, un accident rutier s-a produs în zona Metro din Iași. Vorbim despre faptul că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. Potrivit primelor informații se pare că vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului marca Nissan care nu a acordat prioritate unui TIR. Accidentul s-a petrecut în sensul giratoriu din zonă. Din fericire nu există persoane rănite. Oamenii legii vor stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

UPDATE: La data de 05 iunie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe DE 583.
Din verificările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că între un autoturism și un ansamblu de vevicule format din cap tractor și remorcă a avut loc o coliziune, ce s-a soldat cu rănirea unei pasagere din autoturism.  Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii
  • Putini stiu sa circule in sensul giratoriu. Niciodata nu se semnalizeaza stanga. Intrarea in sens iti confera prioritate si se semnalizeazs doar dreapta la iesire. De aici si desele accidente. Specific romanului este semnalizarea curbei, a virajului pe drumul cu prioritate si a virajului stanga, dreapta, cand este obligatoriu. Era sa uit de asigurarea din dreapta in intersectie! Mai intai te asiguri din stanga ca de acolo vin primele masini. Instructori auto buni!

  • Romanachele priceput la toate cum e si nea Baciu de mai sus nu stie ca se semnalizeaza stanga cand se ocoleste centrul giratoriului, si evident, iesirea din giratoriu. Dintre un rau pe care il identifica nea Ilie mai sus mentionat ca fiind semnalizarea prea frecventa si nesemnalizarea, e de preferat sa semnalizezi mai des, insa depinde de conjunctura. Dar romanchele de aia nu o duce bine pentru ca e superior decat alt romanache si stie el mai bine ce si cum. Niciun romanache nu e prost, altii sunt.

  • Soferul adevarat

    Unspectator, semnalizarea stanga in sensul giratoriu poate doar la carute, tractoare si combine! Semnalizarea se foooseste doar la schimbarea directiei de mers. Asteptam de la instructorul auto Unspectator si textul de lege cu semnalizarea stanga in sensul giratoriu.

  • Până nu ne civilizăm, nu merităm autostradă, din păcate… Alții, sunt întotdeauna de vină, nu noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024