Prima pagină » Local » Accident rutier în zona Metro din Iași! Au fost implicate patru autoturisme – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Accident rutier în zona Metro din Iași! Au fost implicate patru autoturisme – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

09 apr. 2021, 11:35,
în Local

În urmă cu puţin timp un accident rutier s-a produs în zona Metro de la ieșirea din municipiul Iași. Se pare că în accidentul rutier au fost implicate 4 maşini. La faţa locului au ajuns şi o ambulanță. Nu se cunoaşte cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier şi nici dacă unul dintre participanţi a suferit răni grave.

Circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate, coada de mașini se întinde pe câteva sute de metri.

UPDATE: Carambolul a fost soldat cu o singură victimă. Din fericire, tânăra a suferit un atac de panică. La faţa locului s-a deplasat de un echipaj medical, iar poliţiştii rutieri sunt în drum spre faţa locului.

UPDATE: Carambolul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare între autovehicule. Conducătorul autoturismului Alfa Romeo înmatriculat cu numere de Italia a intrat in autoturismul marca Lexus. Acesta a ricoșat în autoturismului marca Mercedes, iar acest din urmă în autovehiculul marca Volkswagen Passat. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri și criminaliștii.

Vom reveni cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`