Prima pagină » National » Accident rutier în zona localității Călugăreni. Trei persoane, inclusiv doi minori, rănite în coliziune
Accident rutier în zona localității Călugăreni. Trei persoane, inclusiv doi minori, rănite în coliziune

Accident rutier în zona localității Călugăreni. Trei persoane, inclusiv doi minori, rănite în coliziune

25 aug. 2024, 14:42,
în National

Un accident rutier grav a avut loc astăzi în zona localității Călugăreni, implicând două autoturisme. Coliziunea a avut loc pe un drum județean, iar la fața locului au intervenit prompt pompierii militari ai Detașamentului Suceava, care au acționat cu o autospecială pentru descarcerare. Ei au fost sprijiniți de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

În urma accidentului, au fost rănite trei persoane: doi minori și un adult. Victimele au fost transportate de urgență la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Starea lor este în curs de evaluare, iar medicii urmează să ofere detalii suplimentare despre gravitatea leziunilor.

Autoritățile au demarat o investigație pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și pentru a verifica dacă au fost respectate normele de siguranță rutieră. Traficul în zona Călugăreni a fost temporar afectat, cu restricții și devieri pentru a permite desfășurarea intervențiilor de urgență.

Poliția și autoritățile locale au cerut șoferilor să fie atenți și să evite zona dacă nu este necesar. Se așteaptă informații suplimentare pe măsură ce ancheta avansează și starea victimelor este monitorizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *