Prima pagină » Local » Accident rutier în zona Copou din municipiul Iași! Şoferiţa unui bolid Mercedes a intrat cu acesta printre copaci – EXCLUSIV FOTO, VIDEO, UPDATE

Accident rutier în zona Copou din municipiul Iași! Şoferiţa unui bolid Mercedes a intrat cu acesta printre copaci – EXCLUSIV FOTO, VIDEO, UPDATE

10 dec. 2021, 11:35,
în Local

Accident rutier în zona Copou din municipiul Iași. Un autoturism marca Mercedes, respectiv un altul marca Renault au fost implicate într-un accident rutier.

Şoferiţa care conducea bolidul Mercedes s-a izbit de celălalt participant la trafic. După coliziune, aceasta a ieșit în afara părții carosabile și s-a oprit într-un copac.

După impact, șoferița s-a simtit rău și a apelat numărul unic de urgență 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor și polițiștii rutieri.

UPDATE: Se pare că soferul autoturismului marca Renault a ieșit dintr-o intersecție și, din cauza faptului că nu a acordat prioritate, a intrat in autoturismul marca Mercedes care a intrat la rându-i intr-un copac de pe marginea drumului.

Femeia a primit îngrijiri medicale de specialitate la fața locului. Nu a fost necesar transportul la spital.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024