Prima pagină » Local » Accident rutier în zona Canta din Iași. Un pieton a murit după ce a fost lovit de un TIR – Exclusiv, Galerie Foto, Video

Accident rutier în zona Canta din Iași. Un pieton a murit după ce a fost lovit de un TIR – Exclusiv, Galerie Foto, Video

08 sept. 2021, 03:15,
BZI.ro, în Local

Miercuri, 8 septembrie 2021, în jurul orei 03.00, în zona Canta din Iași, a avut loc un accident rutier mortal. Un pieton a fost lovit de un TIR înmatriculat în Republica Moldova.

Din informațiile pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că un TIR înmatriculat în Republica Moldova a lovit mortal un pieton. Deși la fața locului s-a deplasat un echipaj medical al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD), pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

În urma tragicului eveniment rutier, șoferul și-a continuat drumul, fără să oprească. Acesta nu a realizat faptul că a lovit o persoană. Oamenii legii l-au oprit în zona Gării Internaționale și i-au adus la cunoștință situația. În urma testării cu aparatul etilotest a reieșit faptul că bărbatul care conducea TIR-ul nu a consumat băuturi alcoolice.

Un echipaj al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – I.S.C.T.R. s-a deplasat la fața locului pentru a verifica tacograful de la TIR.

Ce spun medicii despre accidentul rutier mortal de pe șoseaua Moara de Foc

Medicii au explicat faptul că au intervenit la un accident rutier mortal, dar bărbatul a suferit leziuni care nu mai erau compatibile cu viața. De altfel, tânărul suferise un traumatism cranio cerebral sever și avea fragmente osoase și substanţa cerebrală întinse pe şosea:

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 02.30 pe șoș. Moara de Foc un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost lovit de o maşină mare, din declaraţiile apelanului, o maşină mare cu prelată. Medicii au ajuns la faţa locului dar bărbatul avea leziuni incompatibile cu viaţa. Acesta avea un traumatism cranio cerebral sever prin strivire şi fragmente osoase și substanţa cerebrală întinse pe şosea dar şi o fractură deschisă gambă și picior stâng. ” a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

În altă ordine de idei, IPJ Iași a menționat faptul că s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă dar și părăsirea, fără încuviințare a locului accidentului rutier.

Deși a părut un accident rutier produs din neatenție, se pare că ar fi vorba despre sinucidere

Bărbatul ucis de TIR s-ar fi sinucis, Este vorba despe Bogdan Diaconu, un tânăr de 28 ani, care a decis să-și pună capăt zilelor în urma unei discuții aprinse cu iubita sa.

Mama tânărului, distrusă de durere, spune că cel mai probabil fiul ei făcuse o obsesie pentru iubita sa. Femeia a spus că nu știe exact ce s-a întâmplat și nu a putut vorbi prea mult despre cea mai mare pierdere din viața sa. Contactată de reporterii „BZI”, aceasta a precizat că prea multă iubire ucide.

„Nu știu exact ce s-a întâmplat și nu am cuvinte să spun. Dar prea multă iubire poate ucide. Sau poate a fost o obsesie din partea lui Bogdan pentru iubita lui. Nu știu ce să spun. Nu știu ce l-a determinat să ajungă la această faptă”, a declarat Stela Elena Dumitraciu, mama lui Bogdan.

De asemenea, pe pagina sa de Facebook femeia a postat un mesaj cutremurător.

„Dumnezeu să te ierte, copil drag. Îngerii să te vegheze din înaltul cerului. Vei rămâne mereu în amintirea noastră. Amin!”, spune mama tânărului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *