Prima pagină » Actualitate » Accident rutier în Vaslui. O tânără a intrat într-un TIR parcat şi a rămas încarcerată – VIDEO

Accident rutier în Vaslui. O tânără a intrat într-un TIR parcat şi a rămas încarcerată – VIDEO

23 apr. 2022, 09:46,
BZI.ro, în Actualitate

Un accident rutier cu victime a avut loc în această dimineaţă în Vaslui. O tânără a intrat într-un TIR parcat pe strada Decebal, între Sala Sporturilor și noul Bazar. În urma impactului tânăra a rămas încarcerata, iar ambulanta a găsit-o inconştienta.

„În această dimineață, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip C1 – terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate pentru descarcerarea și acordarea primelor îngrijiri medicale victimei unui accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Decebal, între Sala Sporturilor și noul Bazar.

În accident au fost implicate un au autoturism și un autotren. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism (SUV) care intrase cu viteză în autotrenul aflat în staționare. La volanul autoturismului a fost găsită în stare de inconștiență o femeie în vârstă de 24 ani.

Victima era încarcerată și prezenta multiple leziuni. Victima a fost descarcerată, concomitent primind și îngrijiri medicale. După descarcerare, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști”, se arată în comunicatul remis de către poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *