Prima pagină » Local » Accident rutier în Valea Ursului. O trotinetă a fost acroșată de un autoturism – FOTO

Accident rutier în Valea Ursului. O trotinetă a fost acroșată de un autoturism – FOTO

29 iun. 2024, 08:23,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp a fost raportat un accident rutier în municipiul Iași. Din primele informații obținute de către reporterii Cotidianului BZI, se pare că accidentul a avut loc în zona Valea Ursului.

Se pare că o trotinetă a fost acroșată de un autoturism.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție.

Momentan nu se cunoaște cauza accidentului rutier.

Traficul este îngreunat.

Revenim cu detalii.

Comentarii
  • Atata vreau sa stiu: a murit trotinistul? Daca nu, sa mai dea o data peste el 🤣🤣🤣

  • Într-adevăr trotinetele și bicicletele nu au ce căuta pe carosabil printre autovehicule. Cei care merg cu ele nu au un minim de cunoștințe din codul rutier, iar mizeriile astea nu au RCA, deci jet cu ele de pe strada.

  • Intre Sibiu si Cisnadie a existat dintotdeauna o sosea directa care pornea din cartierul Hipodrom (unul din ele, nu mai stiu care). Soseaua a fost modernizata si, cu ocazia modernizarii, a fost creata o pista de biciclete, paralela cu soseaua si separata de aceasta de o banda verde. In Iasi de ce nu se poate???

  • nu are ce cauta cu trotineta pe strada,asa ii trebuie sa se invete minte merg toti numai deampulea

  • Kakatul de trotinetist ce caută pe șosele între localități ?

  • interziceti trotinetele pulii pe carosabil retarzilor

  • Anonimul catre bohaiul anonim de la ora 09:31

    Bohaiul anonim de la ora 09:31 nu are habar de regulile rutiere. Mai bohaiule care esti tu bohai, la reglementul rutier scrie ca soferachii trebuie sa pastreze o distanta de 1,5 metri fata de ciclisti.

  • Decat sa va luati de biciclisti si trotinetisti,mai bine vedeti-va de soferii banana care au smochina in dos care nu au tupeu sa depaseasca o bicicleta sau trotineta si blocheaza traficul din cauza lor,mai ales pe cei care circula in spatele lor.In strada se numeste participant la trafic si tu ca sofer si biciclist.Daca esti la volan ai cumparat strada doar pentru tine care esti un bombardier si nu stii sa fii fair play cu toti participantii la trafic?Eu nu am vazut strada blocata de biciclist ,dar de bombardier da.Si ca sa nu primesc injective din partea unora,am doua biciclete si masina si sunt intelegator in trafic.In acest fel toata lumea este multumita si ajunge cu bine si liniste la destinatie.Dar raportat la unele banane,no comment.

  • Pentru Anonim 14:18

    Nu trebuie sa iesi de pe banda. Incetinesti in spatele ciclistului si il depasesti cand traficul din sens opus iti petmite aceasta manevra. Asa scrie la reglementul rutier. Vad in trafic tot felul de bohai si bohaite care iti taie fata cand circuli pe banda a doua iar ei au un obstacol pe prima banda in loc sa opreasca si sa astepte.

  • sindicatul ghertoilor inculti veniti la oras s-a inflamat, ca cica n-ai voie cu bicicleta pe strada. pai mai gunoaie venite de la vs, bt, nt si alte sate, voi stiti macar legislatia?

    saraciilor

  • Daca mergi cu trotineta pe carosabil, dau masinile peste tine. Daca mergi pe trotuar, dai tu cu trotineta peste pietoni. Singura varianta ramasa este mergi pe bordura.

  • Sezonul de vanatoarea la trotinetistii de pe dn, dj, etc. e deschis tot anul. Sa aveti spor!

  • Daca tinem cont de legislatie , o persoana cu pubela si matura care curata carosabilul se numeste vehicol in trafic si trebuie tratat de rigoare. Nu sunt sigur dar cred ca si unul care are dupa el un carut de ala de butelii.

    Cel mai bine de eviat. Eu cel mai mult ma tem de carute si betivani pe timp de noapte si sunt la volan de peste 30 ani

  • Da, s-au inflamat veneticii veniti in Iasi din toate judetele satelit unde doar postasul are bicicleta, si aceea Tohan. Ei stiu ca trebuie sa acorde prioritate doar la tractoare si combine. Aoleu, era sa uit de masina cu bere.

  • În total, anul trecut și-au stabilit domiciliul în una dintre localitățile ieșene 30.375 de persoane, în timp ce au plecat, schimbându-și domiciliul, 29.520 de persoane. Aceste cifre includ migrația internațională a cetățenilor români. O analiză mai profundă a datelor arată că, excluzând migrația internațională, numărul românilor care s-au mutat dintr-o localitate în alta a județului (sau care au venit aici din alte județe) îl depășește pe cel al ieșenilor plecați din județ sau din localitatea lor de domiciliu (24.936 stabiliri cu domiciliul, față de 23.353 plecări cu domiciliul).

    Omul prost se cunoasye de cand se naste . Are o moaca de tâmp. Ciriti restul in zedei

  • George Polcovnicu

    Interziceti circulatia acestor sisteme pe trotuare. Sunt grele, din metal, au centrul de greutate foarte sus, dezvolta viteza foarte mare, pietonii nu sunt protejati in niciun fel, nu sunt asigurate, utilizatorii nu au nici cea mai mica urma de respect pentru pietoni, pistele sunt in mijlocul trotuarelor, intre banci si tonete, pietonii nu mai au loc sa mearga in liniste pe trotuar fiind constant intr-o stare de alerta pentru ca oricand apare cate un prostache din asta care merge cu viteza si nu opreste, doar da claxon. 90% sunt lasate aiurea pe mijlocul trotuarelor, in fata scarilor, in mijlocul aleilor, pe locuri de parcare. Bataie de joc. Biciclistii la fel. Afara de pe trotuare. Pe trotuare doar pietonii si copiii pana in 14 ani pe biciclete.

  • sper ca nu s-a zgiriat masina
    trotinetistul usere avea card de donator de organe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *