Prima pagină » Local » Accident rutier în Super Copou! Un autoturism a pierdut controlul și a intrat într-un stâlp de electricitate – FOTO, VIDEO

Accident rutier în Super Copou! Un autoturism a pierdut controlul și a intrat într-un stâlp de electricitate – FOTO, VIDEO

25 aug. 2024, 09:03, 3 ,
în Local

Un accident rutier serios s-a produs azi noapte în municipiul Iași, pe bulevardul Carol, în zona de sus a Super Copoului.  Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, un autoturism a pierdut controlul și a intrat într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, două minore, ambele în vârstă de 15 ani, aflate pe bancheta din spate a autoturismului, au fost rănite.

La locul accidentului s-au deplasat rapid o autospecială de intervenție și stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor calificat, precum și un autoturism de serviciu din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași. Echipajele au intervenit prompt pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor și pentru a asigura zona.

„Intervenţie accident rutier (autoturism intrat în stâlp), mun. Iaşi, bld Carol. La locul evenimentului se deplasează o autospecială de intervenţie şi stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor calificat şi un autoturism de serviciu din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi şi o ambulantă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi”, au transmis autoritățile.

Poliția investighează circumstanțele în care s-a produs accidentul pentru a determina cauza exactă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *