Prima pagină » National » Accident rutier în Suceava! Nouă persoane, dintre care cinci minori, au fost implicate – UPDATE

Accident rutier în Suceava! Nouă persoane, dintre care cinci minori, au fost implicate – UPDATE

29 aug. 2024, 09:15,
în National

Un accident rutier grav, cu nouă persoane implicate, a avut loc joi dimineață, 29 august 2024, pe drumul european E 85, în localitatea Drăgușeni, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava.

UPDATE: Șapte persoane au ajuns la spital.

„Din accidentul de la Drăguşeni sunt 9 victime, cu vârste cuprinse între 5 ani şi 40 ani. Șapte dintre ei au ajuns la Spitalul Judeţean din Suceava.
Un copil în vârstă de 7 ani cu fractură deschisă femur şi fracturi costale a rămas internat pe secţia Chirurgie Pediatrică.
Un alt copil în vârstă de 9 ani a rămas internat pe secţia de Neurochirurgie cu diagnosticele: traumatism cranio cerebral mediu, fractură baza craniu, otoragie dreaptă.
Restul victimelor sunt în curs de investigaţii”, a adăugat ISU Suceava.

Știre inițială

Conform sursei menționate, incidentul a implicat două autoturisme în care se aflau nouă persoane, inclusiv cinci minori.

„Accident rutier produs între două autoturisme, în această dimineață, în jurul orei 4:20, pe raza localității Drăgușeni (E85). În eveniment au fost implicate 9 persoane, printre care și 5 minori. Două dintre persoane, o femeie și un copil, au rămas încarcerate. La fața locului, s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de transport victime multiple, cu sprijinul a 7 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În urma evaluării celor implicați în eveniment, toate cele 9 persoane, conștiente și cooperante, au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au extras cele două victime încarcerate și le-au predat echipajelor medicale și paramedicale. După stabilizare, cele 9 victime au fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Dintre acestea, o femeie și un copil au rămas încarcerați în vehiculele avariate”, a transmis Poliția.

După ce au fost stabilizate, toate cele nouă victime au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport victime multiple, cu sprijinul a şapte echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. În urma evaluării celor implicaţi în eveniment, toate cele nouă persoane, conştiente şi cooperante, au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au extras cele două victime încarcerate şi le-au predat echipajelor medicale şi paramedicale”, au precizat oficialii ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`