Prima pagină » Local » Accident rutier în Rediu! În urma impactului, o maşină a fost proiectată într-un şanţ

Accident rutier în Rediu! În urma impactului, o maşină a fost proiectată într-un şanţ

21 aug. 2020, 11:05,
George Cristian în Local

Un accident rutier s-a produs în Rediu, în judeţul Iaşi. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, un autoturism a fost proiectat într-un şanţ aflat pe marginea carosabilului.

Nu se cunoaşte cu exactitate dacă accidentul a făcut victime. Poliţiştii rutieri au ajuns la faţa locului şi continuă cercetările.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Trei accidente rutiere s-au produs în Iaşi, în doar câteva ore, în cursul zilei de joi.. Neatenţia şoferilor poate duce la adevărate tragedii.

Accident rutier în zona Râpa Galbenă

În curul zilei de joi, 20 august 2020, în zona Râpă Galbenă din Iaşi s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Cel mai probabil, evenimentul auto a avut loc din cauza nepăstrării distanţei neregulamentre. Din fericire, în pofida pagubelor materiale înregistrate, nicio persoană nu a fost rănită. Totuşi, şoferii au apelat la rezolvarea amiabilă tamponării.

Accident rutier în zona Metro! Au fost implicate patru maşini

La interval de doar câteva ore, un accident rutier a avut loc în zona Metro De această dta au fost implicte 4 autoturisme. Nepatrarea distanţei regulamentare este principala cauză a producerii accidentului, În urma impactului au rezultat pagube materiale, dar nicio persoană nu a fost rănită.

Un TIR a intrat într-o maşină la Podu Iloaiei

Ziua şi accidentul în zona Podu Iloaiei. După ce, de curând, în zona menţionată mai sus a avut loc un accident, astăzi, a mai avut loc încă un eveniment auto. De această dată vorbim de un accident care se putea dovedi a fi o adevărată tragedie. Momentan nu se cunosc detalii despre impact şi nici despre existenţa vreunei persoane rănite. Poliţiştii rutieri au apărut la faţa locului şi au demarat o anchetă.

Tragedie la Leţcani. Un motociclist a murit după ce a intrat cu motorul într-o maşină

O adevărată tragedie s-a produs la începutul săptămânii în curs când în zona Leţcani din Iaşi a avut loc un accident rutier deosebit de grav. Un motociclist în vârstă de 25 de ani, tatăl unui copil de 1 an şi-a pierdut viaţa în urma unui impact devastator. Aflat pe un motor, tânărul a intrat în partea dreptei a unei maşini ce încerca să facă la dreapta. Conform martorilor şi a pozelor de la faţa locului, impactul a fost atât de puternic încât l-a proiectat pe tânăr la câţiva metri distanţă. În cursul zilei de astăzi, 20 august 2020, motociclistul a fost condus pe ultimul drum. În urma lui a lăsat o familie îndoliată şi un copil care nu îşi va cunoaşte niciodată tatăl.

Poliţiştii rutieri au lansat în repetate rânduri apeluri printre şoferi. Aceştia trag un semnal de alarmă şi îi îndeamnă pe cei care vor să conducă sub influenţa alcoolului, să nu o facă. Totuşi, alcoolul la volan nu este singurul factor de declanşare a accidentelor rutiere. Vorbim despre neatenţie, despre teribilism, factori cumulaţi într-o statistică macabră legată de accidentele din România.

În altă ordine de idei, la nivel de România, în ultimile zile două tragedii s-au produs, tragedii care au făcut în total 3 morţi. Vorbim despre o mamă şi un copil care au fost pur şi simplu decapitaţi, maşina lor intrând sub un tir, evenimentul a avut loc pe Autostrada A1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *