Prima pagină » Local » Accident rutier în Podu Roș. Un autoturism a intrat în coliziune cu un tramvai (EXCLUSIV)

Accident rutier în Podu Roș. Un autoturism a intrat în coliziune cu un tramvai (EXCLUSIV)

02 iul. 2020, 10:44,
George Cristian în Local

În urmă cu puţin timp un accident rutier a avut loc în zona Podu Roș din Iaşi. Din primele informaţii vorbim despre un autoturism marca Dacia Duster care a intrat în coliziune cu un tramvai CTP.

Poliţiştii rutieri sunt prezenţi la faţa locului. Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la producerea accidentului şi nici dacă există persoane rănite.

Accidentul rutier din Podu Roș nu s-a soldat cu victime omeneşti

Conform informaţiilor obţinute de BZI.RO, accidentul rutier care s-a produs în Podu Ros din Municipiul Iaşi nu s-a soldat cu victime omeneşti. Din fericire, singurele pagube au fost cele materiale. Potrivit martorilor, autoturismul marca Dacia Duster ar fi vrut să vireze spre stânga, moment în care tramvaiul CTP l-ar fi acroşat. Poliţiştii locali cercetează cu exactitate cauzele producerii accidentului. Până la această oră nu exista o certitudine asupra persoanei vinovate de producerea accidentului, deşi exista mai multe ipoteze.

” Joi, 2 iulie 2020, am fost sesizaţi de producerea unui accident rutier în zona Podu Ros din Iaşi. Un echipaj de la Poliţia Locală s-a deplasat la locul accidentului şi a constatat faptul că, în accidentul rutier au fost implicate un autoturism marca Dacia Duster şi un tramvai ce aparţine de Compania de Transport Public Iaşi (CTP Iaşi). Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului. Momentan sunt luate în calcul mai multe ipoteze. Accidentul nu s-a soldat cu pagube omeneşti, ci doar cu pagube materiale. Cercetările continuă.” au explicat oficialităţile.

Ziua şi accidentele în municipiul şi judeţul Iaşi

O statistică îngrijorată este scoasă la iveală. În ultima perioadă, atât în judeţul Iaşi cât şi în municipiul Iaşi se întâmplă zilnic accidente. Unele dintre ele sunt soldate cu victime omeneşti, care pot duce până la decedarea persoanelor implicate în accident

Vă aducem aminte faptul că ieri, 1 iulie 2020, într-un interval de doar o oră s-au produs, pe raza judeţului Iaşi, două accidente soldate cu rănirea a patru persoane. Vorbim despre un accident produs în localitatea ieşeana Sineşti, atunci când un motociclist a intrat într-un cap de pod. Un alt accident rutier a avut loc în localitatea Trifeşti soldat cu rănirea a trei persoane. Se pare că la ultimul accident vorbim despre o maşină care s-a răsturnat, cauza principală fiind neadaptarea vitezei la condiţiile de mers.

Un alt accident prezentat în EXCLUSIVITATE de BZI.RO, s-a produs în zona Copou din Iaşi. Un motociclist a fost rănit, iar cauza principală a fost neacordarea de prioritate. Motociclistul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi. Menţionăm faptul că, de la începutul verii, în Iaşi şi-au pierdut viaţa doi motociclişti. Accidentele au fost, în mare parte din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de mers

România este fruntaşa la numărul de accidente rutiere

România este fruntaşa la numărul de accidente rutiere care se produs într-un an. Vorbim de sute de accidente anual care sunt soldate cu zeci de morţi. Principalele cauze sunt neatenţia, neadaptarea vitezei la condiţiile de mers, dar şi condusul autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii rutier trag un semnal de alarmă şi îi îndeamnă pe toţi şoferii să fie precauţi atunci când se urcă la volanul unui autoturism. Viaţa are prioritate!

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`