Accident rutier în Piatra Neamţ. Două persoane au rămas încarcerate, după ce un autoturism a intrat într-un cap de pod – FOTO

06 sept. 2021, 12:38
Elena Nicoleta Bujor, în National

Accident rutier grav în Piatra Neamţ, astăzi, 6 septembrie 2021. Un autoturism a intrat într-un cap de pod, iar două persoane au rămase în autoturism, i ncarcerate.

Evenimentul auto s-a produs în sat Oșlobeni, comună Bodești, judeţul Neamţ.

Accident rutier în Piatra Neamţ. Autorităţile au intervenit în forţă

În urma producerii incidentului s-au deplasat pompierii Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și ambulanța TIM de la Detașamentul Piatra Neamţ, precum și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

La sosirea forțelor, o persoană era scoasă din autoturism, iar pentru cealaltă persoană au fost necesare manevre de descarcerare.

Maşina a intrat într-un cap de pod. Care este starea victimelor

Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au constatat că un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod. În autoturism se aflau două persoane, care au rămas încarcerate.

Conducătoarea autoturismului, în vârstă de 74 de ani, a fost scoasă din interiorul autoturismului de către cetățeni.

Pompierii, cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice, au descarcerat o femeie de 53 de ani (pasager în autoturism). Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la Unitatea de Primiri Urgente Piatra Neamț.

Cealaltă victima a fost preluată de echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. În același timp, militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

O motocicletă s-a izbit de o maşină pe drumul spre Arad

Un accident rutier grav, în care a fost implicată o motocicletă şi două maşini, a avut loc duminică, pe drumul județean DJ 682, la Arad. Un motociclist în vârstă de 51 de ani s-a izbit de o maşină, duminică la prânz, motocicleta fiind proiectată într-un alt autoturism care a luat foc.

În urma impactului produs, motociclistul a fost grav rănit şi transportat la spital în stare de inconştienţă.

Motociclistul de 51 de ani, transportat la spital inconştient

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, dar nu consumaseră băuturi alcoolice.

„Astăzi (duminică – n.r.), în jurul orei 13, a avut loc un accident rutier grav pe D.J.682. Din primele cercetări a reieșit că un arădean de 51 de ani, care conducea o motocicletă din localitatea Zăbrani spre Chesinț, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un timișorean de 48 de ani, motocicleta fiind proiectată într-un alt autoturism condus de o tânără de 29 de ani din Lipova, acestea din urma luând foc. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului care a fost transportat la spital în stare inconștientă”, au transmis autoritățile arădene.

O femeie şi un copil au fost loviţi de un ATV pe o trecere de pietoni din Arad

Accidentul a avut loc în urmă cu două zile pe strada Cocorilor din Arad, acolo unde un şofer de ATV a lovit o femeie şi un copil, după ce a pierdut controlul vehiculului în dreptul trecerii de pietoni.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței.

Din primele informaţii a reieșit că după ce a pierdut controlul ATV-ului în dreptul trecerii de pietoni şoferul a accidentat o femeie, în vârstă de 31 de ani, şi copilul acesteia, în vârstă de 3 ani, care în acel moment se aflau pe trotuar.

Imediat după impact, şoferul ATV-ului s-a oprit într-un gard şi a fugit.

Femeia și copilul au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *