Prima pagină » Local » Accident rutier în Nicolina. Un tramvai CTP Iași a deraiat de pe șine, după ce a fost izbit de un autoturism – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Accident rutier în Nicolina. Un tramvai CTP Iași a deraiat de pe șine, după ce a fost izbit de un autoturism – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

24 ian. 2022, 09:22,
în Local

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI se pare că incidentul a avut loc în cartierul Nicolina din municipiu. Un tramvai al Companiei de Transport Public Iași a deraiat de pe șine.

Momentan nu se cunosc cauzele producerii incidentului. La fața locului se deplasează mai multe echipaje de intervenție pentru a repune tramvaiul pe șine și a degaja șoseaua.

UPDATE: Conducătorul unui autoturism marca Renault nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un tramvai CTP Iași. În urma impactului mijlocul de transport în comun a fost deraiat de pe șine.

La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii rutieri. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, ci doar pagube materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *