Prima pagină » Local » Accident rutier în Nicolina! Un bărbat a fost lovit de un autoturism

Accident rutier în Nicolina! Un bărbat a fost lovit de un autoturism

06 aug. 2024, 18:10, 5 ,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în zona Nicolina. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că un pieton a fost lovit de un autoturism.

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale și polițiștii ieșeni.

Potrivit martorilor, victima ar fi un bărbat de aproximativ 50 de ani. Acesta a coborât din autobuz și a încercat să traverseze printr-un loc nepermis.

De asemenea, șoferul care se afla la volanul autoturismului circula neregulamentar. Acesta se deplasa pe banda unică pentru transportul public. Traficul este  îngreunat în zonă pe ambele sensuri de mers, iar circulația tramvaielor este blocată.

Știre în curs de actualizare!

Comentarii
  • Bodea amicul lui Chirica

    normal ca e barbat, normal ca e peste 50 si normal ca trecea prin loc nepermis, astia sunt 60% din mortii pe soselele din romania

  • „De asemenea, șoferul care se afla la volanul autoturismului circula neregulamentar. Acesta se deplasa pe banda unică pentru transportul public.”

    De ce? Nu avea rabdare sa astepte la fel ca ceilalti? Data viitoare(cand o mai fi) o sa circule regulamentar.

  • Probabilitate matematica. Numarul de idioti la volan e aproape egal cu idiotii de pietoni. De obicei fara scoala si raspundere. Sansele sunt mari.

  • 2 prosti: pietonul care a traversat strada prin loc nepermis si soferul, care conducand o dubita, nu avea ce sa caute pe banda destinata circulatiei exclusiv mijloacelor de transport

  • Iasul e oras… plin de tarani. Care circula ca la ei acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *