Prima pagină » Local » Accident rutier în municipiul Iași, la Podul de Piatră. Sunt implicate două autoturisme, iar o victimă este încarcerată -FOTO, LIVE, UPDATE

Accident rutier în municipiul Iași, la Podul de Piatră. Sunt implicate două autoturisme, iar o victimă este încarcerată -FOTO, LIVE, UPDATE

14 nov. 2021, 13:22,
BZI.ro, în Local

În urmă cu câteva momente, un accident rutier s-a produs în municipiul Iași, la Podul de Piatră.

UPDATE

Mașina marca FORD, care venea de la gară, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga. Aceasta voia să facă stânga spre Podu Roș. Mașina marca SEAT venea din sens opus și a lovit în lateral mașina FORD. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE

Victima blocată este un copil 6 ani. Aceasta este conștientă și cooperantă. Este predată echipajului SAJ pentru evaluare medicală.

Din primele informații obținute de reporterii BZI, două autoturisme sunt implicate. De asemenea, ar fi vorba și despre o victimă minoră care este încarcerată. La fața locului intervine un echipaj de intervenție pentru descarcerare, un echipaj de prim ajutor și Serviciul de Ambulanță Județean cu medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *