Prima pagină » Local » Accident rutier în municipiul Iași. Două mașini au fost implicate, iar una a intrat într-un stâlp de beton – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Accident rutier în municipiul Iași. Două mașini au fost implicate, iar una a intrat într-un stâlp de beton – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

16 iun. 2022, 18:13, 2 ,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în municipiul Iași, în zona restaurantului Cotnari. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că două autoturisme au fost implicate.

UPDATE: Cauza producerii accidentului a fost neacordarea priorității, iar șoferul care nu a fost vinovat, a fost proiectat în stâlpul de beton.

În urma accidentului, a rezultat o victimă conștientă, neîncarcerată.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul 2 de Pompieri Iași și o ambulanță tip B din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Iași.

Echipajele de intervenție sosite la locul evenimentului au constatat că un autoturism a intrat într-un stâlp de beton și este afectată rețeaua stradală de energie electrică și instalația de alimentare cu energie electrică a tramvaiului. Au fost anunțati operatorii de transport CTP și energie Delgaz Grid.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negtive pentru amândoi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *