Prima pagină » Local » Accident rutier în municipiul Iaşi. Au fost implicate două autoturisme – EXCLUSIV/ FOTO,VIDEO

Accident rutier în municipiul Iaşi. Au fost implicate două autoturisme – EXCLUSIV/ FOTO,VIDEO

15 sept. 2020, 22:28,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier în zona Lidl Nicolina din Iaşi. Din primele informaţii, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Şoferul unuia dintre autoturisme a consumat alcool. Acesta acea o alcoolemie de 0.49 mg/l alcool pur în aerul respirat.

 

Accidentul rutier din Nicolina s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare

Conform ultimelor detalii referitoare la accident, acesta s-a produs pe fondul consumului de alcool a unuia dintre şoferi dar şi din cauza nepăstrării distanţei neregulamentare. Poliţiştii ieşeni sunt prezenţi la faţa locului. Accidentul s-a prodes în momentul în care autoturismul marca BMW a intrat în spatele celuilalt autoturism. Singurele pagube înregistrate au fost de ordin material. Şoferul depistat beat a fost condus, de poliţişti, la secţie.

Două accidente rutiere în acelaşi interval de timp, în Iaşi! Neatenţia putea să îi coste viaţa

Au fost două accidente rutier în acelaşi interval de timp, în Iaşi. Neatenţia, dar şi viteza excesivă putea să îi coste viaţa pe şoferii neatenţi. Accidentele s-au produs în două localităţi din Iaşi, in urma cu câteva zile, iar maşinile au părăsit partea carosabilă intrând în şanţuri.

Unul dintre accidentele rutier a avut loc în comună Grajduri , iar cel de-al doilea s-a produs în localitatea ieşeana Scânteia. Totuşi, din fericire, persoanele implicate în accident nu s-au ales cu răni care să le pună viaţa în pericol.

Şoferii implicaţi în cele două accidente rutier din Iaşi au scăpat cu viaţa

Şoferii au scăpat cu viaţa, asta în condiţiile în care impactul a fost destul de puternic. Menţionăm faptul că în cele două accidente rutiere nimeni nu a fost grav rănit, asta deşi se poate observa faptul că maşinile au suferit pagube destul de mari. Neatenţia sau viteza excesivă reprezintă principalele cauze care au dus la producerea accidentelor rutiere. Accidentele s-au produs în două localităţi diferite, în speţă în localitatea Grajduri şi în localitatea ieşeana Scânteia. FOTO AICI

 

Urmărire ca în filme pe străzile Iaşului. Un conducător auto nu a oprit la semnele polițiștilor și a intrat într-un stâlp

Urmărire ca în filme, 6 septembrie 2020, la Iași. Conducătorul unui autoturism marca Volkswagen Polo nu a oprit la semnele polițiștilor rutieri. Cu mai multe echipaje de Poliție pe urmele lui, bărbatul continua să apese pedala de circulație.

Acesta a fost urmărit de autorități pe străzile din Nicolina, CUG, Bularga, Podu Roș, până când şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp pe podul din zona Mircea.

Forțele de ordine au fost nevoite să tragă cel puțin 20 de focuri de armă pentru a-l opri pe teribilist. Bărbatul a fost prins în cele din urmă și dus la secția de poliție. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul ce a stat la baza gestului ieșeanului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *