Prima pagină » Local » Accident rutier în Miroslava. Două persoane au rămas încarcerate după ce autoturismul în care se aflau a ajuns în şanţ – FOTO

Accident rutier în Miroslava. Două persoane au rămas încarcerate după ce autoturismul în care se aflau a ajuns în şanţ – FOTO

05 nov. 2022, 07:53, 3 ,
BZI.ro, în Local

În jurul orei 1.30, ISU Iași a intervenit la un accident rutier produs pe DJ 248, zona semafor din localitatea Horpaz, comuna Miroslava, unde un autoturism a intrat în șanț.

În urma evenimentului rutier au rezultat 2 persoane încarcerate, conștiente. La locul intervenţiei a acționat Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție și stingere, un echipaj de prim ajutor calificat și un echipaj de descarcerare.

După descarcerarea celor două victime și evaluarea medicală la locul intervenției, victimele au refuzat transportul la spital.

Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Comentarii
  • Asa santuri de mari vezi doar pe terenul de lupta din Ukraina.
    Ce naiba sunt asa de mari, ca apa este din ce in ce mai putina sau deloc.
    Trebuie facauta inca o banda de circulatie, daca scoateti santurile din stanga si din dreapta, pe bune.

  • Daca si la acea ora cand esti singur pe carosabil nu iti ajunge 2 benzi de circulatie,mai bine ramai acasa si circuli cu taxi.Acolo nu este problema bezii de circulatie neincapatoare ci viteza excesiva.

  • @anonim1, am putea scoate și gărgăunii din capul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *