Prima pagină » Local » Accident rutier în localitatea Breazu, comuna Rediu! Două autoturisme au intrat în coliziune – FOTO, VIDEO, UPDATE

Accident rutier în localitatea Breazu, comuna Rediu! Două autoturisme au intrat în coliziune – FOTO, VIDEO, UPDATE

11 mai 2024, 19:22, 2 ,
în Local

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier grav în localitatea Breazu. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, două autoturisme au intrat în coliziune în localitatea Breazu, comuna Rediu.

UPDATE: Ambii șoferi au fost testați cu alcooltest, rezultatul fiind negativ la ambii.

Traficul este blocat în ambele sensuri.

S-au raportat două victime conștiente și neîncarcerate.

În urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime conștiente și neîncarcerate, în urma acordării primului ajutor la locul solicitării, acestea au fost transportate la spital. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, au transmis oamenii legii,

Știre inițială: 

La fața locului s-au solicitat echipaje ale politiei rutiere, o ambulanță de la SAJ Iași și de la ISU Iași două autospeciale de intervenție și un echipaj de primă intervenție.

„Este produs un accident rutier între două autoturisme în localitatea Breazu, comuna Rediu. La locul solicitării acționează echipaje ale politiei rutiere, o ambulanță de la SAJ Iași și de la ISU Iași două autospeciale de intervenție și un echipaj de primă intervenție.”, au transmis autoritățile.

Știre în curs de actualizare!

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *