Prima pagină » Local » Accident rutier în județul Iași. Un pieton ar fi fost acroșat de un autoturism la Răducăneni – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE
Accident rutier în județul Iași. Un pieton ar fi fost acroșat de un autoturism la Răducăneni - EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Accident rutier în județul Iași. Un pieton ar fi fost acroșat de un autoturism la Răducăneni – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

23 iun. 2023, 15:35,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în județul Iași. Din primele informații obținute de către reporterii BZI, se pare că un pieton ar fi fost acroșat de un autoturism la Răducăneni. Mai mult, victima ar fi în stare de inconștiență.

UPDATE 3: Martorii atestă faptul că victima încerca să se urce într-un buldoexcavator când a fost acroșat de un autoturism în timp ce traversa strada.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe raza comunei Răducăneni.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un autoturism ar fi acroșat un pieton, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii.

În urma impactului, pietonul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, iar cercetările continuă”,a  transmis IPJ Iași

UPDATE 2: Echipajul medical ajuns la fața locului a transmis faptul că un utilaj agricol s-ar fi răsturnat peste un bărbat de 30-35 de ani.

„Misiune primară la Răducăneni. Utilaj agricol răsturant peste un barbat aproximativ 30-35 ani. La locul solicitări s-a gasit un bărbat politraumă GCS 7 puncte, iot+vm dirijat UPU Spiridon”, a transmis prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD, Spitalul Sf. Spiridon Iași.

UPDATE 1: Ultimele informații afirmă faptul că un bărbat a sărit dintr-o remorcă și a fost acroșat de un autoturism. La fața locului se deplasează elicopterul SMURD.

„Apel 112, accident rutier Raducaneni, barbat a sarit dintr-o remorca si a fost acrosat de catre un autoturism, inconstient. Se deplaseaza elicopterul SMURD si un echipaj SAJ”, a transmis ISU Iași.

STIRE INITIALA: Momentan nu se cunosc mai multe detalii.

Știre în curs de actualizare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`