Prima pagină » Local » Accident mortal la Cozmești. O femeie a fost lovită de o autoutilitară. Elicopterul SMURD a intervenit, însă efortul medicilor a fost în zadar – EXCLUSIV

Accident mortal la Cozmești. O femeie a fost lovită de o autoutilitară. Elicopterul SMURD a intervenit, însă efortul medicilor a fost în zadar – EXCLUSIV

17 sept. 2024, 16:45,
în Local

În urmă cu puțin timp a fost raportat un accident rutier în județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, un pieton a fost lovit de o autoutilitară pe raza localității Cozmești.

UPDATE 2: Din păcate, femeia care a fost lovită de o autoutilitară a decedat. De asemenea, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

UPDATE 1: Victima accidentului rutier este o femeie.

La locul evenimentului rutier a ajuns și elicopterul SMURD.

Știre inițială: La fața locului se deplasează 2 autospeciale de intervenție și stingere din cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Iași, ESA SMURD si un echipaj de la Serviul de Ambulanță Județean Raducăneni.

Momentan nu se cunoaște cauza producerii evenimentului rutier.

„Accident rutier in localitatea Cozmesti, pieton lovit de autoturism, constient. Se deplaseaza 2 autospeciale de interventie si stingere din cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Iasi, ESA SMURD si un echipaj de la SAJ Raducaneni”, a transmis ISU Iași.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *