Prima pagină » Local » Accident rutier la Budăi. Au fost implicate patru autoturisme și un TIR – UPDATE, FOTO

Accident rutier la Budăi. Au fost implicate patru autoturisme și un TIR – UPDATE, FOTO

17 ian. 2023, 08:04, 2 ,
în Local

În urmă cu puţin timp, a avut loc un accident rutier în judeţul Iaşi. Din primele informaţii obţinute de reporterii BZI, incidentul a avut loc în localitatea Budăi, localitate componentă a orașului Podu Iloaiei.

UPDATE: Reprezentanții IPJ Iași au transmis că toți cei cinci conducători auto implicați în evenimentul rutier au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

„La data de 17 ianuarie anul curent, în jurul orei 08.00, polițiștii Serviciului Rutier Iași au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Budăi, din județul Iași a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că în accident au fost implicate 5 autovehicule, iar 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Toți cei 5 conducători auto implicați în evenimentul rutier au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

UPDATE: Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD, Spitalul Sf. Spiridon Iași a transmis primele informații despre starea de sănătate a victimelor implicate în accident.

„În accidentul rutier în care au fost implicate 5 autoturisme, (impact frontal 2 mașini, 3 acroșate) în Budăi, au fost raportate 4 victime din 2 mașini.

Prima victimă, C. Igor, în vârstă de 27 ani, șofer (cel care pare a provocat accidentul, a adormit la volan). Prezintă traumatism cranio facial, escoriații hemifacies drept, contuzie toraco-abdominală stângă, contuzie glezne bilateral și contuzie pumn drept.

A doua victimă, A. Nicolaie, de 47 ani, este un alt șofer. Prezintă contuzie stern și contuzie toraco-abdominală.

A treia victimă, M. Ruxandra, de 79 ani, este un pasager dreapta spate și prezintă contuzie toraco-abdominală.

Iar a patra victimă, C. Olga, în vârstă de 50 ani, este un pasager dreapta față, purtătoare de centură de siguranță și prezintă contuzie toraco-abdominală.

În acest moment se află toți în investigații și așteaptă analize + consulturi”, a transmis prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD, Spitalul Sf. Spiridon Iași.

UPDATE: Și cea de-a 4-a victimă a fost transportată la spital. Traficul rutier a fost reluat.

UPDATE: În urma evaluării medicale 3 persoane sunt transportate la spital, iar cea de-a 4-a a refuzat transportul la spital.

UPDATE: Au fost implicate 4 autoturisme și un TIR. În urma impactului au rezultat 4 victime, care sunt evaluate medical.

„Echipajele de intervenție au sosit la locul evenimentului rutier. Sunt 4 autoturisme și un TIR. La locul evenimentului rutier sunt evaluate medical 4 victime. Acțiunea este în dinamică. În sprijin se deplasează un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos”, a transmis ISU Iași.

Știre inițială

Au fost implicate 3 autoturisme. Potrivit informațiilor, șoferul unui BMW care circula dinspre Budăi spre Târgu Frumos a adormit la volan.

Nu au fost raportate victime.

Deocamdată, nu se cunoaşte cu exactitate cauza producerii accidentului.

La fața locului intervine o echipă de poliţişti rutieri şi o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare.

„Asigurare măsuri specifice la un accident rutier în localitatea Budăi, unde sunt implicate 3 autoturisme. Intervine Detașamentul 1 de Pompieri Iași 1 cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, iar de la SAJ Iași, 2 ambulanțe tip „B””, a declarat ISU Iaşi.

Revenim cu detalii.

Comentarii
  • Cu așa drumuri ce ne mai miră. Bine că fac autostrada la Bacău, Iașul să mai aștepte! Votați PSD-PNL!

  • Asteapta ca s-a gasit nea Ionica fraierica sa faca contestatie, cine stie de cine impins de la spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *