Prima pagină » Local » Accident rutier la Podu Iloaiei. Un bărbat a decedat. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers – FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Accident rutier la Podu Iloaiei. Un bărbat a decedat. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers – FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

01 sept. 2023, 11:27, 23 ,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier în județul Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, se pare că acesta s-a produs pe raza localității Podu Iloaiei.

UPDATE 9: Ceilalți doi conducători auto implicați în accident au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

„La data de 01 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc pe DE 583, la ieșirea din Podu Iloaiei.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între trei autoturisme a avut loc o coliziune.

În urma impactului, unul dintre conducătorii auto a decedat, iar alte două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ceilalți doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă” și ,,vătămare corporală din culpă”.

Cercetările continuă”, a transmis IPJ Iași.

UPDATE 8: În trafic, la momentul producerii accidentului, se afla un pompier care a încercat să le acorde primul ajutor victimelor.

„La Podu Iloaiei accident rutier cu 3 mașini implicate, 3 victime, una în stop cardio respirator, s-a dirijat la locul solicitări Tim Smurd , un echipaj de prim ajutor de la Podu Iloaiei, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean tip b, descarcerarea.

T. M., 68 ani şofer politrauma scr neresponsiv la manevre de resuscitare deces ora 12 ( echipaj tim)

T.Vasile, 64 ani pasager dreapta faţă în acelaşi auto, policontuzionat transportat de echipaj Saj tip B către UPU Spiridon

A. George, 54 ani pasager spate dreapta alt auto, contuzie coloana cervicală, contuzie toraco abdominala dirijat NCH cu epa Podu Iloaiei

A. Dragoș, 13 ani pasager spate stânga în acelaşi autoturism, refuză transportul la spital

A. Emanuel, 20 ani șofer alt autoturism, 2 refuză transportul la spital

Ciuche Dorel, șofer Bc 61 ADC refuză transportul la spital”, a declarat Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași

UPDATE 7: Coada ajunge până la Spitalul Mobil Lețcani.

UPDATE 6: În evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme.

Declarația șoferului camionetei care a agățat autoturismul șoferului decedat:

„M-a depășit prin dreapta și mi-a ieșit în față și a intrat pe contrasens”, a declarat acesta.

UPDATE 5: Bărbatul decedat, de aproximativ 60 de ani, se deplasa pe direcția Podu Iloaiei- Iași când a încercat o depășire pe acostament, a fost agățat de o camionetă și izbit în celălalt autoturism.

Declarația șoferului autoturismului de care s-a izbit mașina șoferului decedat. A fost supus testării cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ.

UPDATE 4: Alte două persoane rănite în urma evenimentului rutier au fost transportate la spital.

„În urma accidentului au rezultat 3 victime… Dupa efectuarea manevrelor de resuscitare asupra unei persoane aflata in stop cardio-respirator, echipajele medicale au declarat decesul acesteia… Celelalte 2 persoane au fost preluate si transportate la spital”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

UPDATE 3: Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare. A fost declarat decesul.

 

UPDATE 2: Una dintre victime, un bărbat, ar fi făcut stop cardio-respirator. Medicii încearcă de minute bune să îl resusciteze.

UPDATE 1: Două persoane sunt încarcerate.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Știre inițială: La fața locului se deplasează o autospecială de intervenție și descarcerare din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iasi si 2 ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță  Județean Iași.

„Interventie la un accident rutier produs in orasul Podu Iloaiei. La locul evenimentului se deplaseaza o autospeciala de interventie si descarcerare din cadrul Detasamentului 1 de Pompieri Iasi si 2 ambulante de la Serviciul de Ambulanta  Judetean Iasi”, a transmis ISU Iași.

Comentarii
  • Un consatean

    Stam în coloana a prosti . Dați drumu la trafic oameni buni

  • Mare prost mai ești….e echivalentul la Omor, trebuie făcute cercetări, se vor cere pagube, despăgubiri…..nu e nimeni bucuros dar, ceva analize medicale și testări mai dese trebuie făcute pentru șoferi…

  • Vin catre Iasi la on consult la dintii, dece trebue s-a stam an coloana s-a asteptam nu se puate face loc macar de 1 masina, am plecat din Dorohoi la 9 dimineata si nu ajungem an Iasi la timp

  • Oooooo, depășire pe acostament

    A găsit ce a căutat.
    Un bombardier în minus.

  • nu prea ti-a placut scoala dorohoianule!

  • Cand depasiti pe dreapta sau cand dati sflasuri la oameni sa se ferească sa va ganditi ca puteți ajunge pe contrasens să muriți si sa fiti injurat ca blocați strada cu carcasa voastra de grabit.

  • Prea fericitul Mobra !

    Preselectia naturala! Frustratii si idiotii care nu suporta sa fie participanti normali in traficul rutier! Nu suporta sa mearga disciplinat in coloana, depasesc prin dreapta cu viteza, ca doar, doar ajung mai repede in fata la diferenta de cateva masini. Toti giugiumetii care iti vin prin dreapta sa se bage in fata.

  • Daca aveam autostradă, traficul ar fi fost blocat doar pe un sens 🙂
    Nu că autostrada ne-ar scapa de idioți de genul asta.

  • In anul 2023, inca sunt multi care mai dau flash-uri pe portiunea asta de drum.
    Cei mai periculosi raman insa, de departe, cei care depasesc prin dreapta, pe acostament…
    Si-a cam cautat-o nenea.

  • Darabani sau Dorohoi?

    Dorohoienii astia prin definitie se incadreaza in clasa retardatilor, nu cred ca exista o exceptie de la regula, avem ghinionul sa fim vecini si sa suportam prezenta ghiolbaneasca a rebuturilor astora cosmogonice!

  • E normal sa dea flash-uri sa va dati la o parte… voi aia corectii care pe dreapta nu e banda si ii tineti pe altii in spate…. Daca ai loc da-te dracu’ pe dreapta atata timp cat ai loc… asfaltul e ok fara gropi

  • Pai prietene, daca spre exemplu eu circul cu 90km/h, incadrat corect pe banda, iar limita de viteza este 70km/h, tu care te „plantezi” de la 130km/h, fix in fundul meu si incepi sa faci precum pomul de craciun, eu cum ar trebui sa procedez?
    Sa ma inghesui pe acostamentul respectiv unde sa incep sa ma rog sa nu iau in freza vreun cap de pod, sau sa ai tu loc sa iti faci depasirea si sa nu ma scoti in decor?
    Sau sa astept cu teroare sa ma „faci” profesionist prin dreapta si sa ma rog, la fel, sa nu te sperii tu de vreun cap de pod si sa ma impingi pe mine in cel de pe contrasens?
    Pai eu daca merg deja cu vreo 20km/h peste limita legala, atunci de ce nu poti si tu sa ai rabdare in spate pana sa iti poti face in siguranta o depasire, cu ce viteza poti tu, ah?

  • Bai prostane, ala e acostament, nu ai ce cauta cu harbu acolo

  • Tura asta a iesit bine: a crapat doar idiotul care a provocat accidentul. Un prost mai putin pe sosele.

  • Circulati naibii normal, legal , fara figuri si flashuri si claxoane ! In zona aceea va apuca dracii pe toti de zici ca trebuiti exorcizati …. vaiiii nu suportati sa asteptati un pic in coloana..si cand se poate porni de pe loc plecati cu nervi si cu scartaiala de roti ! Nu va este rusine voi astia de comentati ? ca sa nu mai spun ca unii habar nu aveti sa vorbiti…pare ca nu prea ati fost la scoala….(aia gimnaziala) da nu stiu cum dracu ati promovat scoala de soferi si aveti si permis de conducere!!!!!Sunt accidente in lant si numai morti pe acolo si tot nu va linistiti !!!!

  • Toata discutia asta e putin mai complicata. E adevarat, aia nu e banda, e acostament, nu ar trebui circulat pe el, dar toata teorie se loveste de numarul foarte mare de masini raportat la sectorul de drum. Nu ai cum sa circuli doar pe banda, si asa se fac unele cozi kilometrice, imaginati-va cum ar fi fara acel acostament largit, care, bun rau, da posibilitatea soferilor care circula mai incet sa se retraga si sa lase loc pentru a fi depasiti.
    Pe mine nu ma deranjeaza si nu ma atac cand vine din spate un sofer mai rapid si ii fac loc sa treaca
    De altfel, e indicat oricum sa nu mergi exclusiv pe banda, asa lasi loc si celor din sens opus pentru depasiri.

  • Gigi Sofer Retardat

    Nu trebuie sa ne erijam in niste orbi care nu vad vina autoritatilor de a nu fi transformat acest drum intr-unul expres si care ne obliga sa incalcam legea circulând pe acostament. Pe buna dreptate, am putea vreunul dintre noi sa depaseasca o coloana kilometrica de autovehicule care circula in ambele sensuri pe o singura banda?

  • Din laterala: Intrebare 1: exista vre-un resuscitat SALVAT, in ultimii ani?…. Intrebare 2: de cand pacientii refuza spitalizarea?…. WTFk…. La ce-i hranim pe „eroi”?…. Dumnezeu nu doarme…

  • prea multe masini prea putini au rca la ele prea multi soferi
    prea mici impozitele auto sa vina haur sa le faca mai mici sa fie si mai multe huuuu

  • felicitari politiei principalii vinovati . Acostamentul nu este pentru circulat.

  • Eu va urez la toti astea de comentati aiurea, un sfarsit asemanator celui decedat!
    Sa muriti in chinuri si la fel sa comenteze si lumea despre voi si despre “harburile” pe care le aveti, bai javre ordinare! Voi astea care va deplasati regulamentar si respectati orice semn de circulatie! Hai sa nu ne mai cacam pe noi si sa ne vedem fiecare de treaba lui!
    Sunt unii care au gandit-o bine si si-au exprimat punctul de vedere, dar pentru multi foamea e mai mare decat rationamentul si alegeti sa va murdariti la gura de cacat! Sa va fie tărâna usoara, celor care le-au murit neuronii si au cap, doar ca sa nu le ploua in gat!

  • Mămitzica ta mai bine se kk, decât făcea un mare proost! Sigur ești din categoria iddiotzilor și frustraților care nu suportă să fie participanți normali în traficul rutier!

  • Unde e politia rutiera? Nu poti conduce corect sau macar corect. Nu exista zi fara accidente si nu se face nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024