Prima pagină » Local » Accident rutier în Iasi. Un autoturism a intrat în plin într-un stâlp (Exclusiv) – Galerie Foto, Video

Accident rutier în Iasi. Un autoturism a intrat în plin într-un stâlp (Exclusiv) – Galerie Foto, Video

06 iul. 2020, 19:06,
Antonia Ceausu, în Local

În urmă cu câteva minute, în zona Lidl Vișoianu a avut loc un accident rutier. Un autoturism a intrat în plin într-un stâlp. În urma impactului stâlpul a fost dărâmat și a căzut în curtea unei case. Există pericol de incendiu dar și de electrocutare. Persoanele aflate în proximitatea accidentului încearcă să folosească stingătoarele auto pentru a evita producerea unui incident grav însă acestea nu fac față.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și de pompieri. Din informațiile pe care reporterii Cotidianului „Bună Ziua Iași” se pare că două persoane au fost rănite. Șoferul în vârstă de 41 de ani nu purta centură. Acesta nu a putut sufla în aparatul etilotest deoarece s-a lovit puternic în zona pieptului.

Accidentul s-ar fi produs în urma unor șicane în trafic. Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările vor continua.

Revenim cu detalii

Accident rutier în Nicolina. Un autoturism a intrat în coliziune cu maşina Poliţiei Locale

În urmă cu puţin s-a produs un accident rutier în Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, incidentul rutier s-a produs pe Bulevardul Nicolina, în apropiere de Biserica Catolică. Au fost implicate doua autoturisme, dintre care o autospecială de poliţie locală. Au fost înregistrate victime.

Accident rutier în Nicolina

Luni, 6 iulie 2020, un accident rutier a avut loc pe Bulevardul Nicolina, din municipiul Iaşi. Conducătorul autoturismului marca Dacia a intrat în coliziune cu autospeciala Poliţiei Locale. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare intre vehicule. În urma impactului celor două maşini, cei doi agenţi de poliţie aflați în autoturism au fost transportaţi la spital. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical SMURD.

Accident rutier cu victimă, produs de un șofer băut

În urma unui incident rutier cu victimă, produs de un șofer băut, acesta a fost trimis în judecată. Procurorii ieșeni îl acuză pe Ștefan Barbacariu de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. O femeie a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași, în urma impactului

Accident rutier cu victimă, produs de un șofer băut! La finele săptămânii trecute, procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe Ștefan Barbacariu. Acuzațiile aduse de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași în acest caz sunt de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *