Prima pagină » Local » Accident rutier în Iași. O persoană a fost rănită în urma coliziunii – Exclusiv, Galerie Foto, Video
Accident rutier în Iași. O persoană a fost rănită în urma coliziunii - Exclusiv, Galerie Foto, Video

Accident rutier în Iași. O persoană a fost rănită în urma coliziunii – Exclusiv, Galerie Foto, Video

14 dec. 2020, 18:20,
Antonia Ceausu, în Local

În această seară, pe bulevardul Socola a avut loc un accident rutier. Din primele informații se pare că un autoturism marca BMW s-a izbit în plin în partea din spate a unui vehicul Ford. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă care a necesitat îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat o ambulanță și un echipaj de poliție.

Cel mai probabil cauza producerii evenimentului rutier a fost nepăstrarea autovehicului marca BMW a unei distanţe corespunzătoare faţă de vehiculul care îl preceda. Pentru o perioadă scurtă de timp traficul s-a desfășurat cu dificultate fiind posibilitatea de a se circula pe o singură bandă.

Un șofer din Iași, la un pas de tragedie. A accelerat deși un pieton traversa strada

În dimineața zilei de 14 decembrie 2020, la ora 07.30 un șofer a fost pe punctul de a produce o tragedie. Acesta a accidentat pe strada Cerna-Sarmisegetuza o persoană care traversa strada. Inexplicabil este modul în care acesta a reacționat la vederea pietonului care avea două plase în mână. În loc să încetinească și să acorde prioritate, acesta a accelerat.

Momentan nu se cunoaște cu exactitate dacă șoferul a văzut sau nu persoana în acel moment. Din fericire pentru pietonul care se angajase în traversare, acesta s-a ales doar cu câteva zgârieturi și cu o sperietură serioasă. Șoferul, imediat după producerea evenimentului rutier, a coborât din autoturism și s-a interesat de starea victimei.

„Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 despre un accident care s-a produs pe raza municipiului Iaşi. Aceştia s-au prezentat la faţa locului şi au constatat faptul că şoferul unui autoturism ar fi acroşat, uşor, un pieton care ar fi traversat strada prin loc nepermis. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost negativ. Cercetările continuă”, a menţionat Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iași.

Click aici pentru a vedea imaginile surprinse pe camerele de supraveghere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *