Prima pagină » Local » Accident rutier în Iași! O fetiță care se afla pe o trotinetă electrică, lovită de un autoturism – FOTO

Accident rutier în Iași! O fetiță care se afla pe o trotinetă electrică, lovită de un autoturism – FOTO

03 oct. 2020, 12:18,
Cristian Zavastin, în Local

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în Iași. În accidentul produs pe strada Mihail Sturdza, zona căminului Tehnoton, un autoturism a lovit o fetiță în vârstă de 7-8 ani care se afla pe o bicicletă electrică.

Fetița era însoțită de părinti. Din primele informații obținute de reporterii Buna Ziua Iași, fetița nu a fost accidentată grav.

Accident rutier grav la Iași. O mașină s-a răsturnat în urma impactului

Altfel, vineri, s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, evenimentul rutier a avut loc în satul Poieni, comuna Schitu Duca.

În cadrul evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea unei persoane. Victima este conștientă. La fața locului este o scurgere de carburant și fum. De urgență s-au deplasat la locul accidentului de la Detașamentul de Pompieri 2 Iași o autospecială ATA cu doi subofițeri și o ambulanță de tip B de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

Accidentul rutier la produs la intersecția cu localitatea Dobrovăț. Autoutilitara a ieșit de pe drumul localității ieșene menționate anterior, iar conducătorul autoturismului marca Ford s-a speriat, trăgând astfel de volan și intrând pe contrasens. În urma manevrei, autovehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul mașinii avariate a fost rănit și transportat la spital.

Două mașini s-au izbit frontal la Lunca Cetățuii

Joi, un accident rutier a avut loc în localitatea ieșeană Lunca Cetățuii.

Din primele informații obținute de Reporterii Bună Ziua Iași, impactul dintre cele două autoturisme implicate în accident a fost frontal. Cei doi șoferi s-au ales cu răni minore.

Cauza producerii acestui accident este neacordarea de prioritate.

Accident rutier cu victime în Iași. Trei autoturisme au fost implicate în coliziune

Aseară, în localitatea  din Iași a avut loc un alt accident rutier. În coliziune au fost implicate trei autoturisme. La fața locului s-au deplasat atât o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat, cu nouă pompieri militari cât și doup ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteorologice s-a produs accidentul.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„ISUJ Iași, ora 20.55 apel primit prin 112, accident rutier în localitatea Păun, comuna Barnova, județul Iași. Implicate trei autoturisme, nouă ocupanți, cinci victime primesc îngrijiri medicale. Au fost direcționate o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat, cu nouă pompieri militari, iar de la SAJ Iași au fost direcționate două ambulanțe. Acțiunea este în dinamica”, se arată în comunicatul oficial.

O femeie în vârstă de 64 de ani și doi bărbați de 19 și respectiv 20 de ani au fost transportați la spital.

A intrat cu motocicleta într-un autoturism

Un accident rutier a avut loc ieri pe Bulevardul Poitiers, din Iași. Un motociclist care nu a păstrat distanța a intrat în spatele unui autoturism marca Mazda.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și un echipaj medical.

Motociclistul a suferit mai multe leziuni, fiind transportat de urgență la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *