Prima pagină » Local » Accident rutier în Iaşi, în zona Păcurari. Două maşini s-au ciocnit – FOTO (EXCLUSIV)

Accident rutier în Iaşi, în zona Păcurari. Două maşini s-au ciocnit – FOTO (EXCLUSIV)

09 sept. 2020, 20:48,
George Cristian, în Local

În urmă cu puţin timp un accident rutier a avut loc în municipiul Iaşi, mai exact în zona Păcurari. Conform informaţiilor deţinute de reporterii BZI.RO, în accidentul rutier au fost implicate două maşini.

Impactul a fost unul destul de mare, iar maşinile au suferit pagube constistente.

În accidentul rutier  au fost implicate două maşini, în zona Păcurari

Accidentul rutier s-a produs în zona Păcurari din municipiul Iaşi, mai exact lângă staţia Lukoil. În accidentul rutier au fost implicate două maşini. O maşină Skoda şi o altă maşină.

Conform informaţiilor martorilor şi a primelor cercetări rezultă faptul că şoferul autotuturismului marca Skoda venea dinspre Independenţei, mergând înspre Păcurari. În zona Lukoil un şofer al autoturismului marca Volvo a vrut să vireze spre stânga şi nu a acordat prioritate de mers şi a intrat în plin în şoferul autoturismului marca Skoda. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea unei persoane. Persoană nu doreşte transportul la spital.

La faţa locului au intervenit poliţiştii rutieri dar şi un echipaj SMURD. Circulaţia în zona se desfăşoară cu dificultate.

Accident rutier în Tătărași. Un șofer auto a acroșat două autoturisme

Accidentul rutier s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere. Conducătorul autoturismului Smart venea de pe strada Ciric şi a vrut să vireze stânga, moment în care a acroșat doua autovehicule. Sub pedala de frâna a căzut o sticlă de suc și nu a mai putut frâna. Maşinile implicate în evenimentul rutier sunt o Dacia Logan de la compania Apavital şi o Skoda. Toţi cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Filmul unei tragedii în trafic! Care sunt pistele pe care merg anchetatorii după accidentul rutier din Bucium

Filmul tragediei din trafic petrecută ieri, 8 septembrie, este de necrezut. Atât șoferul, cât și fetița care se juca în curte au murit pe loc. Anchetatorii iau mai multe variante în calcul și urmează să se facă mai multe expertize pentru a stabili ce s-a întâmplat. Cert este că șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului, iar containerul pe care îl transporta s-a desprins. Mai apoi, capul tractor a dărâmat mai multe garduri și s-a oprit într-o casă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *