Prima pagină » Local » Accident rutier în Iaşi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar un BMW a fost avariat serios. Două persoane au fost transportate la spital – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, UPDATE, VIDEO

Accident rutier în Iaşi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar un BMW a fost avariat serios. Două persoane au fost transportate la spital – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, UPDATE, VIDEO

01 nov. 2021, 14:26,
în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că două autoturisme s-au izbit pe Bulevardul Chişinăului, în municipiul Iaşi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi se efectuează manevrele specifice, iar din fericire evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime omeneşti, ci doar pagube materiale.

La faţa locului se deplasează o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor de la Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi.

UPDATE: Autoturismele implicate în coliziune au fost un Mercedes Vito şi un BMW. Şoferul care se afla la volanul autovehiculului BMW a menţionat că accidentul rutier s-a produs din cauza faptului că celălalt participat la trafic nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

Au rezultat două victime, rănite uşor. Acestea au fost transportate la spital.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de Poliţie. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *