Prima pagină » Local » Accident rutier în CUG! Momentul coliziunii dintre un autoturism și un tramvai, surprins de camerele de supraveghere din zonă

Accident rutier în CUG! Momentul coliziunii dintre un autoturism și un tramvai, surprins de camerele de supraveghere din zonă

23 oct. 2024, 08:01, 6 ,
în Local

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în CUG.

Un autoturism a intrat în coliziune cu un tramvai.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Se poate observa clar din imagini că șoferul nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în gabaritul tramvaiului.

Nu s-au raportat victime.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Cioban. Lasat fără permis!!!

  • Bubu din Vișani

    Scoateți tramvaiele din oraș !
    Sunt pline de moșnegi , put îngrozitor și blochează circulația

  • BUBUie desteptaciune in unii. De unde tineri in tara asta daca sunt plecati prin tarile calde? Si cati copii aveti voi astia tineri? Stiti sa faceti copii? 3 ,4 acolo , sa fie.

    PS cititi poveste funiei de nisip daca tot aveti internet(nu are poze de colorat)

  • Iesean fara cazan

    Popice pe scuar…

  • Motociclistul este vinovat

  • Bine că nu s-a băgat boul pe linie că acum îl culegeau cu lopata de pe asfalt.

  • Nu ai ce căuta pe hașurat .In Germania și UK primești amendă acasă dacă staționezi pe hașurat galben

  • Asta rezulta atunci cand nu respecti regulile de circulatie. Intreb majoritatea soferilor: unde va grabiti asa de mult incat uitati de regulile de circulatie? Secunda aia pe care crezi ca o castigi duce la astfel de accidente care de cele mai multe ori au consecinta pierderi de vieti, poate atat a soferului dar si a unor oameni nevinovati care se afla la momentul acela in zona sau in alte masini care respecta regulile de circulatie cu masina. Din pacate s-a pierdut sensul cuvantului RABDARE si chiar a devenit necunoscut pentru unii cetateni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`