Prima pagină » Local » Accident rutier în Copou. Un autoturism şi o motocicletă au intrat în coliziune – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Accident rutier în Copou. Un autoturism şi o motocicletă au intrat în coliziune – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

14 mai 2021, 15:34,
în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut loc pe Bulevardul Carol I din municipiu.

Un autoturism ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

UPDATE: Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Conducătorul autoturismului marca Audi a ieşit de pe o stradă lăturalnică, iar motociclistul ce cobora bulevardul a intrat în coliziune cu acesta.

Din nefericire, motociclistul a fost rănit, iar în aceste momente primește îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. La faţa locului s-au deplasat SMURD-ul, poliţiştii rutieri, poliţiştii criminalişti.

Accident rutier la Scheia

În dimineaţa zilei de vineri, 14 mai 2021, în localitatea Șcheia din judeţul Iaşi s-a produs un accident rutier foarte grav. Un autoturism care se deplasa pe drumul din localitate a intrat într-o motosapă. Conform datelor primite de la oamenii legii, după incident şoferul motosapei a fost imobilizat intre fiare necesitând ajutorul pompierilor de la descarcerare.

Motosapa se deplasa pe direcţia înainte precum şi autoturismul care a întart în această. Specialişti sunt de părere că accidentul a fost creat după o clipă de neatenţie a şoferului care conducea autoturismul. Iniţial şoferul încarcerat era inconştient, iar la sosirea echipajului SMURD l-au stabilizat pe bărbat şi după a fost transportat la spital.

Diana Cimpoesu a oferit o declaraţie în legătură cu starea de sănătate a bărbatului care a fost încarcerat şi rănit în accidentul de la Șcheia. Bărbatul de 62 de ani a intrat în comă posttraumatică şi avea are un traumatism ceaniocerebral cu fractura de bazp. Acesta a fost stabilizat la faţa locului apoi a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași.

„MC, bărbat, 62 de ani din localitatea Scheia. Accident rutier lovit în timp ce se deplasa pe un drum public cu un microutilaj agricol de un autoturism. Comă posttraumatică, Traumatism craniocerebral şu fractura de bază de craniu, TCF, Fractura de bazin şi femur bilateral, suspiciune de pneumotorax şi contuzie pulmonară dreapta. A fost stabilizat la faţa locului, intubat şi ventilat mecanic şi adus la UPU Spital „Sf. Spiridon”. a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator SMURD Iași.

Accident rutier în municipiul Pașcani

Un alt accident s-a produs astăzi în Iaşi. Într-un cartier din municipiul Paşcani din judeţul Iaşi, s-a produs un accident rutier între două autoturisme. În urma accidentului o persoană s-a ales cu umărul dislocat şi după a făcut un atac de panică. Din fericire victima care era conştientă a fost transportată la Unitatea Primire Urgente Pașcani.

„ISUJ Iași asigură măsuri specifice ca urmare a producerii unui accident rutier. În accidentul rutier au fost implicate două maşini şi a rezultat rănirea unei persoane. Evenimentul rutier a avut loc în suburbia Blăgești din municipiul Pașcani. La faţa locului intervine o autospecială de intervenţie dar şi un echipaj SAJ. Victima, un bărbat în vârstă de 20 de ani este conştient şi are un umăr dislocat. Acesta a avut un atac de panică şi a fost transportat la CPU Pașcani”, au arătat cei de la ISUJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *