Prima pagină » Local » Accident rutier în comuna Şipote, judeţul Iaşi. Un autoturism a căzut în barajul Hălceni. Elicopterul SMURD intervine la faţa locului – EXCLUSIV/ GALERIE FOTO/ LIVE VIDEO/ UPDATE

Accident rutier în comuna Şipote, judeţul Iaşi. Un autoturism a căzut în barajul Hălceni. Elicopterul SMURD intervine la faţa locului – EXCLUSIV/ GALERIE FOTO/ LIVE VIDEO/ UPDATE

02 aug. 2021, 17:25,
BZI.ro, în Local

Accident rutier în judeţul Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut loc în satul Halceni, comuna Şipote. Două autoturisme au intrat în coliziune.

UPDATE: „În seara zilei de 02 August ac, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești care a avut loc pe DJ 282 C.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că între un autoturism și o autoutilitară a avut loc o coliziune, în urma căreia 3 persoane au fost rănite (ambii conducători auto și un pasager).
Cei doi şoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatul în cazul conducătorului autoturismului fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul conducătorului autoutilitarei, rezultatul alcooltestului a fost 0. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

UPDATE: Acul kilometrajului autoturismului Volvo s-a oprit la 120 km la oră.

UPDATE: Circulația este dirijată în aceste momente. S-au format cozi kilometrice.

UPDATE: În urma accidentului dintre cele două autoturisme au rezultat trei victime, dupa cum urmează: în autoutilitară un barbat care a fost preluat, conștient și cooperant, de Serviciul de Ambulanță Județean și transportat la UPU, iar în autoturism două victime încarcerate, un bărbat în vârstă de 26 ani (pasager dreapta) intubat și în comă, preluat de elicopter și transportat la ISU și apoi la UPU, iar a doua victimă, tot bărbat în vîrstă de 67 ani (șofer) conștient, preluat de Terapia Intensivă Mobilă și transportat la Unitatea de Primire Urgențe.

UPDATE: În autoturism se aflau două victime încarcerate, dintre care una conștientă și una inconștientă.

La faţa locului intervine un echipaj de stingere, o descarcerare, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi elicopterul SMURD Iaşi.

În momentul de faţă nu sunt informaţii despre înregistrarea unor victime.

UPDATE: În sprijin se deplasează şi un echipaj cu barcă. Unul dintre autoturisme este căzut în baraj, pe mal, cu riscul de a se inunda cu apă. În auto sunt două victime inconştiente, la locul intervenţiei este ajuns elicopterul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *