Prima pagină » Local » Accident rutier în comuna Miroslava! Un autoturism a luat foc – UPDATE, FOTO, VIDEO

Accident rutier în comuna Miroslava! Un autoturism a luat foc – UPDATE, FOTO, VIDEO

03 aug. 2024, 14:17,
B, , h, , în Local

În urmă cu puțin timp un accident rutier s-a produs în Miroslava. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, accidentul s-a produs pe raza localității Vorovești. Două autoturisme au intrat în coliziune.

UPDATE 4: Victima a fost transferată la ATI.

„Acum a plecat în ATI spital “Sf. Spiridon” sector chirurgie toracică. Fracturi costale drepte, minim pneumotorax drept, contuzii pulmonare bilaterale mai importante pe dreaptă, fractură de femur imobilizată”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

UPDATE 3: Victima a suferit fracturi multiple.

„Victima a suferit fracturi costale C4-C8 în partea dreaptă, fractură maleolă peronieră și supraintercondiliană femur stâng”, au transmis autoritățile.

UPDATE 2: Șoferul în vârstă de 24 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

„La data de 03 august a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe DJ 248 A, localitatea Proselnici s-a produs un accident rutier.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism (un tânăr de 24 de ani, din județul Iași) ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, intervenind lucrători din cadrul ISU Iași pentru a lichida incendiul.

Șoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, urmând a fi dispuse măsuri legale.”, a tansmis IPJ Iași.

UPDATE 1: Victima a fost transportată la spital.

„În urma evaluării medicale la fața locului, victima a fost transportată la spital. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, au transmis autoritățile.

UPDATE: Victima este un bărbat de 24 de ani. Acesta este policontuzionat în urma accidentului.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mersuri.

„În urma impactului, unul dintre autoturisme a luat foc. Șoferul, bărbat 24 ani, este policontuzionat din accident. Victima este asistată de către echipajul medical SAJ. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. Incendiul este localizat”, au transmis autoritățile.

Știre inițială:

În urma nefericitului incident a rezultat o victimă conștientă.

La fața locului au intervenit Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, precum și o ambulanță de la SAJ Iași.

„Accident rutier produs între două autoturisme în localitatea Voroveşti, comună Miroslava, cu o singură victimă conştientă. Intervine Detașamentul 1 de Pompieri Iaşi cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și o ambulanță de la SAJ Iași”, a transmis ISU Iași.

Revenim cu detalii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024