Prima pagină » Local » Accident rutier în cartierul Păcurari! Mai multe autoturisme sunt implicate – EXCLUSIV/ GALERIE FOTO/ VIDEO

Accident rutier în cartierul Păcurari! Mai multe autoturisme sunt implicate – EXCLUSIV/ GALERIE FOTO/ VIDEO

20 iul. 2021, 22:18,
în Local

Marți seara, 20 iulie, un apel la 112 a semnalat un accident rutier în cartierul Păcurari, din municipiul Iași. Potrivit informațiilor obținute de reporterii Cotidianului BZI, mai multe autoturisme sunt implicate.

Este vorba despre un accident rutier în lanț, în care au fost implicate patru autoturisme. Cel care a provocat accidentul a fost șoferul de pe un autoturism marca Volkswagen, care a fost depistat cu 0,82 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a lovit în plin un autoturism Volkswagen Pollo, care a intrat într-un alt Volkswagen. Cel din urmă a lovit la rândul său un autoturism marca Skoda.

UPDATE: În urma impactului se pare că au fost rănite ușor două persoane. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui auto fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă

Șoferul care a consumat băuturi alcoolice a fost luat de către Poliție. La un control sumar în mașină s-au găsit mai multe doze de bere. Polițiștii au descoperit faptul că bărbatul are permisul de conducere suspenda. În cauză s-a întocmit dosar penal iar oamenii legii vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Filmarea poate fi văzută aici sau mai jos.

Revenim cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024