Prima pagină » National » Accident rutier în Buzău. Convoi militar al Armatei Române, implicat. Traficul rutier a fost blocat ore întregi – FOTO, VIDEO

Accident rutier în Buzău. Convoi militar al Armatei Române, implicat. Traficul rutier a fost blocat ore întregi – FOTO, VIDEO

02 mart. 2022, 10:02,
în National

Un nou eveniment auto s-a produs în România. Marţi, 1 martie 2022, a avut loc un accident rutier în Buzău. Convoi militar al Armatei Române a fost implicat şi a blocat traficul rutier timp de mai multe ore.

Convoiul militar al Armatei Române era format din trei camioane care s-au tamponat între ele.

Accident rutier în Buzău. Convoi militar format din trei camioane s-au tamponat între ele

Reamintim faptul că ieri, 1 martie 2022, s-a produs un nou accident rutier în care au fost implicate camioane militare deţinute de Armata Romană. Astfel, trei vehicule militare s-au tamponat între ele şi au fost avariate serios.

Incidentul rutier s-a produs pe drumul naţional DN1B. Traficul rutier a fost restricționat pentru o perioadă de patru ore, pe sensul de mers către municipiul Buzău.

Conform declaraţiilor celorlalţi participanţi la trafic, autocamioanele pentru transport trupe și materiale au intrat unul în spatele celuilalt, în jurul orei 14.00.

Evenimentul s-a produs aproape de intersecția cu drumul european E85.

Pagube materiale în urma tamponării camioanelor militare

În urma impactului, celelalte vehicule din convoi au staționat în parcarea unui han. Astfel, ele şi-au reluat drumul către Buzău, după câteva zeci de minute, împreună cu autocamionul din față.

Având în vedere că acestea nu au putut fi mișcate din loc, celelalte două vehicule au blocat sensul de mers dinspre Mizil către Buzău mai bine de patru ore. Echipaje de poliție militară au dirijat traficul.

Tamponarea celor trei mașini militare s-a soldat doar cu pagube materiale, din fericire.

Sursă foto: captură video!

Un alt accident rutier în care au fost implicate camioane militare

Reamintim faptul că în urmă cu aproximativ o săptămână, un alt accident rutier în care a fost implicat un convoi militar a avut loc pe Valea Oltului. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au transmis că acel convoi militar aparţinea NATO.

Evenimentul rutier a a vut loc pe raza localităţii Călineşti. La volanul celor trei vehicule militare se aflau cetăţeni americani.

„DN 7, km 217+600m, pe raza localității Călinești, coliziune între trei autovehicule militare- Convoi NATO – cetățeni americani, soldat doar cu pagube materiale, fără încărcătură militară. Se circulă alternativ, traficul fiind blocat pe sensul Râmnicu Vâlcea-Sibiu”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Convoaie militare, prezente pe străzile din România în contextul războiului din Ucraina

Astăzi, 2 martie 2022, este cea de-a șaptea zi de război în Ucraina. Reamintim faptul că pe data de 24 februarie 2022, Vladimir Putin, președintele Rusiei, a declanșat o operațiune militară pe teritoriul statului ucrainean. În acest context, tot mai multe convoaie militare circulă pe străzile din România.

Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat în urma unei ședințe a Consiliului Superior de Apărare a Țării că noi trupe NATO vor veni în țara noastră.

„Astăzi am decis în CSAT să intensificăm demersurile pentru consolidarea semnificativă a posturii de descurajare pe flancul estic și dotarea cu tehnică militară”, a declarat Klaus Iohannis, președintele statului român.

Astfel, un alt accident rutier în Buzău. Convoi militar deținut de Armata Română a fost implicat. Să sperăm că nu vor mai fi înregistrate asemenea evenimente rutiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`