Prima pagină » Local » Accident rutier în Bucium. Două maşini s-au izbit frontal (Exclusiv) – FOTO/ UPDATE/ VIDEO

Accident rutier în Bucium. Două maşini s-au izbit frontal (Exclusiv) – FOTO/ UPDATE/ VIDEO

09 iun. 2020, 17:04,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

Un accident rutier s-a produs astăzi, 9 iunie 2020, în Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, accidentul a avut loc în zona Bucium.

Două maşini s-au ciocnit frontal. Momentan nu se cunoaște cauza producerii coliziunii celor două autovehicule, însă cel mai probabil este efectuarea unei depășiri neregulamentare.

La faţa locului se deplasează de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

UPDATE: Şoferului unui autoturism marca Volswagen Polo într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal în autovehiculul marca Mercedes. În urma impactului frontal au fost răniţi ambii conducători auto şi o pasageră din Mercedes.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate. Angajații din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri curăță carosabilul.

Accidente în lanț în zona Bucium

În zona Bucium din Iaşi au loc frecvent accidente rutier. În coliziunea de pe 10 martie 2020 au fost implicate două autoturisme marca Opel. Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie. De asemenea o ambulanță a fost prezentă la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale șoferiței. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că niciunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice.

Biciclist acroșat de un autoturism

Un alt accident produs la Iaşi, în zona Bucium, a fost înregistrat pe 13 martie 2020, când un biciclist a fost lovit în plin de un autoturism. Nu a fost transportat la unitatea medicală, nefiind necesare îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
30 iulie 2024
30 iulie 2024