Prima pagină » Local » Accident rutier grav în Bârnova. Două autoturisme s-au izbit frontal. O persoană este încarcerată – UPDATE, GALERIE FOTO

Accident rutier grav în Bârnova. Două autoturisme s-au izbit frontal. O persoană este încarcerată – UPDATE, GALERIE FOTO

09 dec. 2022, 13:59, 3 ,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp, s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în comuna ieşeana Bârnova.

UPDATE: În același loc a mai avut loc un accident rutier. Două mașini s-au tamponat după ce unul dintre șoferi a deparat în curbă. Drumul este acoperit de polei.

UPDATE: Cele două autoturisme, Volkswagen și Seat, s-au izbit frontal.

UPDATE: Victima a fost descarcerată, conștientă și a fost preluată de către echipajul SAJ sosit la locul evenimentului rutier.

UPDATE: O victimă este încarcerată se lucrează pentru descarcerarea acesteia.

UPDATE: La accidentul rutier din Bârnova, Vişan, str. Sf. Ilie, sunt 2 autoturisme implicate.

În urma evenimentului rutier au rezultat două victime conștiente, neîncarcerate. La locul evenimentului acționează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat și o ambulanţă tip C de la SAJ.

Știre inițială

La faţa locului se deplasează un echipaj medical.

„Accident rutier în localitatea Vişani, comuna Bârnova. La locul evenimentului rutier se deplasează echipajul TIM”, a declarat ISU Iași.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Este strada Visan si apartine de Iasi, nu de Barnova…

  • BMW + tractiune spate + putere mare + lipsa de experienta ?

    BMW-urile au tractiune pe spate si derapeaza foarte usor, intra in drift. Mai ales daca au motorul mare si sunt conduse de tineri. Mare grija cu ele! Este o marca ce necesita minim 10 de ani de permis si un comportament foarte atent, permanent.

  • Vai de curu vostru… Asta e ziar? Voi sunteți jurnaliști??? 🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *