Prima pagină » National » Accident rutier în apropiere de Năvodari. Trei motocicliste au intrat într-un TIR – VIDEO
Accident rutier în apropiere de Năvodari. Trei motocicliste au intrat într-un TIR - VIDEO

Accident rutier în apropiere de Năvodari. Trei motocicliste au intrat într-un TIR – VIDEO

22 iul. 2024, 13:40, 2 ,
BZI.ro, în National

Trei femei au fost transportate la spital, luni, 22 iulie, după ce motocicletele pe care se aflau s-au ciocnit cu un TIR, pe un drum judeţean din Constanţa, transmite News.ro

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, unde trei motociclete au intrat într-un TIR.

Pompierii constănţeni trimiși la locul accidentului două echipaje de prim-ajutor, elicopterul SMURD şi o maşină de stingere.

„Trei victime de sex feminin au fost asistate medical la locul evenimentului, ulterior fiind transportate la spital, conştiente, cooperante pentru investigaţii medicale amănunţite”, a precizat ISU Constanţa.

Publicația locală Ziua de Constanța a postat imagini de la locul accidentului, în care se văd motocicletele lovite și intervenția ambulanțelor și mașinilor de descarcerare.

Descoperire șocantă într-o clădire abandonată de lângă Năvodari

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum cadavrul unui bărbat de 62 de ani, din judeţul Iaşi, ars în totalitate, a fost găsit într-o clădire abandonată de lângă Năvodari. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, scrie news.ro.

”La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 22.10, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o clădire abandonată ar fi fost găsit rămăşiţele unui bărbat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un cadavru ars în totalitate”, a transmis, marţi, IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că este vorba de un bărbat de 62 de, ani, din judeţul Iaşi.

”Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai transmis Poliţia.

Comentarii
  • Trei doamne și toate trei !
    De vină au fost toate !
    Circulau în formație prea restrînsă !, prima a intrat în curbă și a acroșat remorca tirului iar următoarele două sau izbit de prima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *