Prima pagină » Local » Accident rutier grav, produs între județele Iași și Neamț. Două persoane sunt încarcerate, iar o altă inconștientă – UPDATE, FOTO, VIDEO

Accident rutier grav, produs între județele Iași și Neamț. Două persoane sunt încarcerate, iar o altă inconștientă – UPDATE, FOTO, VIDEO

16 nov. 2023, 11:17,
în Local

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc la limita dintre județele Iași și Neamț.

UPDATE2: Cadrele medicale au oferit îngrijiri medicale persoanelor rănite.

„La ora 10:47 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 28 (E 583) la limita dintre județele Neamț și Iași (zona Castelul de Apă).
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Roman, SAJ Roman, Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos și SAJ Târgu Frumos.
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Două persoane au rămas încarcerate într-unul din autoturisme.
Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor două victime, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 59 de ani. Bărbatul, cu multiple traumatisme a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman. Femeia în stare de inconștiență a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la CPU Roman.
Celălalt conducător auto, un bărbat de 53 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.
Concomitent cu acțiunile pentru descarcerare și acordarea asistenței medicale, pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor”, au completat reprezentanții ISU Iași.

UPDATE: Reprezentanții ISU Neamț au transmis detalii despre producerea accidentului rutier în localitatea Săbăoani.

„Accident rutier în localitatea Săbăoani. La acest moment avem cunoștință de existența a 2 victime încarcerate. A fost solicitată și intervenția unui elicopterul. În acest moment traficul este blocat. Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul Roman acționează pentru descarcerarea victimelor.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Pompierii au intervenit și au descarcerat cele două persoane.

Cele două victime descarcerate (un bărbat si o femeie) se aflau în același autoturism. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD TIM și SAJ Iași. Una dintre victime este inconștientă.”, a transmis ISU Neamț.

Știre inițială

Două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane. Două au rămas încarcerate, iar o alta este inconștientă.

Nu se cunoaște cauza producerii accidentului rutier.

La fața locului se deplasează mai multe echipaje de intervenție.

„Accident rutier produs pe E85, la limita dintre județele Iași și Neamț (în zona Castel de Apă), între 2 autoturisme, cu 3 persoane implicate, dintre care 2 persoane sunt încarcerate, iar 1 este inconştientă. La locul evenimentului rutier se deplasează de la Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos 1 ASAS, 1 Descarcerare şi 1 EPA și o ambulanță SAJ tip „C”.
De la ISU Neamț se deplasează Descarcerarea şi TIM Roman, iar de la SAJ Neamț o ambulanță tip B de la substația Roman”, a transmis ISU Iași.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *