Prima pagină » International » Accident rutier grav pe o autostradă din Germania. Un microbuz cu români a izbit trei copaci
Accident rutier grav pe o autostradă din Germania. Un microbuz cu români a izbit trei copaci

Accident rutier grav pe o autostradă din Germania. Un microbuz cu români a izbit trei copaci

17 aug. 2020, 12:01,
Elena Nicoleta Bujor, în International

În seara de duminică spre luni s-a produs un accident rutier grav. Un microbuz în care se aflau români a rupt doi copaci și s-a oprit în cel de-al treilea. O victimă a fost transportată de urgenţă cu elicopterul la spital.

Accident rutier în Germania. Un roman a fost preluat de un elicopter, în stare gravă

Un accident rutier grav s-a produs ieri seară, 16 august 2020, pe o autostradă din Germania, lângă Bad Bramstedt. În autoturismul, marca Ford Transit, se aflau șase români. Acesta a ieșit în viteză în decor unde a doborât doi copaci și s-a oprit în cel de-al treilea.

Microbuzul s-a deplasat circa 100 de metri în afara carosabilului înainte de a se opri. În urma coliziunii patru adulţi și doi copii s-au ales cu multipe contuzii.

Nu au sunat la numărul unic de urgență 112

Victimele au refuzat să sune la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutor, ci și-au apelat rudele care au venit în număr mare la locul producerii incidentului rutier.

Cadrele medicale sosite la faţa locului nu au fost lăsate de victime să își facă treaba și să acorde îngrijiri medicale răniţilor. Doctorii au fost certați, izbucnind un scandal imens.

Mai apoi, când s-au mai calmat spiritele, unul dintre români a fost preluat cu un elicopter în stare gravă și dus la unitatea medicală.

Polițiștii germani au demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

Accident mortal în Dâmboviţa. O femeie a fost izbită în plin pe trecerea de pietoni

Un accident mortal a avut loc în Dâmboviţa, acolo unde o femeie a fost izbita în plin pe trecerea de pietoni. Din nefericire impactul i-a fost fatal. Femeia în vârstă de 62 de ani a fost aruncată câţiva metri şi a murit pe loc.

Tregicul eveniment s-a produs pe DN72 în comună Răzvad. Zona este bine cunoscută pentru accidentele ce se petrec des din cauza vitezei.

Potrivit primelor informaţii, 62 de ani ar fi fost angajată în traversarea șoselei pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Şoferul autoturismului, în vârstă de 67 de ani, ar fi acroșat-o și accidentat-o mortal pe femeie.

În aceste momente se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Accident mortal în Covasna. Doi morţi și patru răniți, după coliziunea dintre o mașină și un TIR

Accident rutier mortal în Covasna. Duminică, 16 august 2020, două persoane au decedat și patru au fost rănite grav, dintre care doi copii. Evenimentul rutier a avut loc în apropierea localității Oituz, județul Covasna, după impactul devastator între o mașină și un TIR.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna, în accidentul rutier din apropierea localității Oituz, dintre un autotren și un autoturism, au fost implicate șase persoane, dintre care patru adulți și doi copii.

„Pentru salvarea victimelor au intervenit mai multe ambulanțe și a fost solicitat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș. Două dintre victime au fost găsite decedate. În urma evenimentului rutier, cei doi copii au fost transportați la spitalul de copii din Brașov, iar un alt pasager a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Târgu Mureș.”, potrivit autorităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *