Prima pagină » National » Accident rutier grav pe E85. O femeie de 70 de ani a decedat și o alta a fost rănită

Accident rutier grav pe E85. O femeie de 70 de ani a decedat și o alta a fost rănită

17 mart. 2024, 21:00,
în National

Un accident rutier cumplit a avut loc, duminică, 17 martie 2024, pe drumul european E85. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, o femeie de aproximativ 70 de ani a murit şi o alta, de aproape 35 de ani a fost rănită, după ce mașina în care se aflau a lovit un cap de pod.

În ultimele luni tot mai multe accidente rutiere au loc în România. Și în acest weekend au avut loc astfel de incidente în lanț.

Accident tragic pe E85

În cursul zilei de duminică, 17 martie 2024, un accident rutier teribil a avut loc pe drumul european E58, în localitatea Huţani.

În urma impactului violent, o femeie în vârstă de 70 de ani și-a pierdut viața, în timp ce o alta, de aproximativ 35 de ani, a fost rănită. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, maşina în care se aflau cele două a lovit un cap de pod.

„La faţa locului, a ajuns în cel mai scurt timp, un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi un echipaj de prim ajutor SMURD, dar şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au constatat faptul că maşina era în afara părţii carosabile, iar cele două persoane erau scoase din interior.”, au precizat oficialii ISU.

O femeie a murit şi o alta a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod

De asemenea, potrivit anchetei efectuate de oamenii legii, se pare că femeia în vârstă de aproximativ 70 de ani se afla în stop cardiorespirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

De cealaltă parte, cea de-a doua persoană implicată în accident, o femeie în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fost preluată de o altă ambulanţă. Aceasta din urmă se afla în stare conştientă și a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru acordarea ajutorului medical.

Accident grav pe Autostrada A2 București – Constanța

În cursul zilei de sâmbătă, un alt accident rutier grav a avut loc, de această dată pe Autostrada A2 București – Constanța. În urma impactului, o persoană și-a pierdut viața, iar alte trei au fost grav rănite.

Potrivit anchetei desfășurate de polițiști, tragedia a avut loc după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, șoferul fiind cel care a pierdut controlul direcției. Ei bine, accidentul rutier s-a petrecut la kilometrul 61, în zona localității Lehliu-Gară, județul Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`