Prima pagină » Local » Accident rutier grav pe Calea Chişinăului din Iaşi. Trei persoane rănite, după ce două autoturisme și un tramvai au intrat în coliziune – EXCLUSIV, FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Accident rutier grav pe Calea Chişinăului din Iaşi. Trei persoane rănite, după ce două autoturisme și un tramvai au intrat în coliziune – EXCLUSIV, FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

24 feb. 2022, 13:48,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier grav la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că incidentul auto a fost urmat şi de o explozie.

UPDATE: Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri a rezultat faptul că șoferul unui auto nu ar fi acordat prioritate de trecere unui tramvai intrând în coliziune cu acesta. Din impact, autoturismul ar fi fost proiectat către înapoi și ar fi acroșat un alt auto. Cei trei conducători de vehicule ai fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a două persoane. Cercetările continuă.

UPDATE: Circulația tramvaielor prin zona Baza 3 a fost reluată.

UPDATE: „Circulația tramvaielor de pe traseele 1, 7, 8 și 13 este blocată, pe sensul de mers către Piața Virgil Săhleanu, de la ora 13:44, din cauza unui accident rutier produs în apropiere de Baza 3. Vagoanele de pe traseele 7 și 8 întorc în Rond Târgu-Cucu, iar cele de pe liniile 1 și 13 întorc în Tătărași-Nord”, au transmis reprezentanții CTP Iași.

UPDATE: „Accident rutier între tramvai şi 2 autoturisme pe calea Chişinăului. A fost trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă, echipaje de prim ajutor de tip 1 şi 2. De asemenea şi un echupaj de descarcerare. Au fost asistate 3 persoane:
1. Mircea P., de 69 ani, şofer încarcerat, diagnosticat cu politraumatism, fracturi membre inferioare, contuzie toraco abdominală. Este stabil şi preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobila. A fost dirijat la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi.
2. Pavel P., 40 ani, şofer policontuzionat, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, contuzie toraco-abdominala. A fost dirijat un echipaj de prim ajutor cu medic rezident. A fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie.
3. Gabriel David T., 19 ani, pasager dreaptă faţă. A suferit un atac panică, dar a refuzat transportul la spital”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: Inițial apelul la numărul unic de urgență 112 sesiza un accident rutier urmat de o explozie. Însă, explozia nu s-a confirmat.

Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii a unui tramvai CTP Iași cu două autoturisme.

„Accident rutier, municipiul Iași, calea Chișinăului în care este implicat un tramvai și 2 autoturisme. Acesta s-a soldat cu 3 victime dintre care două rămase încarcerate. Intervin 3 echipaje SMURD și 2 echipaje de descarcerare”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

UPDATE: Doi bărbaţi cu vârstele de 69 şi 53 ani au fost transportaţi la UPU a Spitalului Sf. Spiridon şi respectiv Spitalul de Neurochirurgie. Sunt conştienţi.

A treia victimă a refuzat transportul la o unitate medicală.

Știre inițialî

Evenimentele nefericite au avut loc pe Calea Chişinăului din Iaşi.

Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului rutier. De asemenea, nu s-au raportat încă victime.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale şi poliţiştii rutieri.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *