Prima pagină » Local » Accident rutier grav pe bulevardul Socola. O vitezomancă de 19 ani a intrat frontal într-un autoturism ce circula regulamentar. Iată momentul producerii coliziunii – UPDATE

Accident rutier grav pe bulevardul Socola. O vitezomancă de 19 ani a intrat frontal într-un autoturism ce circula regulamentar. Iată momentul producerii coliziunii – UPDATE

30 sept. 2024, 08:00, 5 ,
Redacția BZI în Local

Luni, 30 septembrie 2024, în jurul orei 6.30, s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc pe bulevardul Socola.

UPDATE: Autoarea accidentului este o tânără de 19 ani.

„În această dimineață, 30 septembrie a.c., în jurul orei, 06.00, poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe bulevardul Socola, din municipiul Iași a avut loc un accident rutier.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că o tânără, de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a pătruns pe sens opus, intrând în coliziune cu un vehicul condus de un bărbat, de 45 de ani.

În urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul de 45 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultând faptul că nu consumase băuturi alcoolice. Tânăra de 19 ani nu a putut fi testată din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

Momentul producerii accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

În clipul video se poate observa cum un şofer vitezoman, cel mai probabil a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat o victimă încarcerată care ulterior a fost transportată la spital.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie.

„Accident rutier produs în municipiul Iași, între 2 autoturisme pe bulevardul Socola, în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată. La locul solicitării acționează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare o autospecială de prim ajutor calificat și echipajul de terapie intensivă mobilă.

Victima a fost descarcerată și preluată de către echipajul medical pentru a fi transportată la spital. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, a transmis ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`