Prima pagină » National » Accident rutier grav la ieșirea din orașul Dej. Un bărbat în vârstă de 56 de ani și-a pierdut viața – FOTO

Accident rutier grav la ieșirea din orașul Dej. Un bărbat în vârstă de 56 de ani și-a pierdut viața – FOTO

27 iun. 2021, 12:00,
Alexandru Ifrim în National

În România exista o adevărat problema în privinţa accidentelor rutiere, tot mai multe persoane produc sau sunt implicate într-un accident rutier. De multe ori accidentele sunt produse de persoane care consumă alcool sau substanţe interzi ori din neatenţie. Un accident rutier s-a produs astăzi, 27 iunie 2021, la ieşirea din oraşul Dej, unde un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod.

Conform informaţiilor oferite de către oamenii legii, victima este un bărbat în vârstă de 56 de ani, acesta deplasându-se pe strada Vâlcele din municipiul Dej, din direcția Gherla spre Dej. Acesta şi-a părăsit sensul de deplasare moment în care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului violent şoferul maşinii a murit pe loc, iar la faţa locului s-au deplsat 2 autospeciale ale ISU Cluj şi un echipaj SAJ. Pompierii au constatat în momentul în care au ajuns la faţa locului că bărbatul era încarcerat şi prezenţa multiple traumatisme severe vizibile, acesta fiind în stare de inconstineta.

S-a acționat imediat pentru tăierea și îndepărtarea elementelor de caroserie pentru asigurarea accesului și evacuarea victimei. Au fost aplicate manevre de resuscitare pentru bărbatul extras din autoturism, însă fără a-i putea readuce semnalele vitale, au transmis cei de la ISU Cluj.

În urmă cu un an un motociclist și-a pierdut viața după ce s-a izbit într-un cap de pod

Un accident rutier cu victimă a avut loc în judeţul Iaşi chiar în prima zi de Paşte. Astfel, autorităţile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în localitatea Todireşti (Paşcani) s-a petrecut un impact foarte grav. La scurt timp, la faţa locului s-au deplasat atât echipaje medicale, cât şi de Poliţie. Din primele informaţii reiese faptul că, într-o curbă destul de periculoasă, motociclistul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, vehiculul s-a răsturnat, izbindu-se de un cap de pod. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.

În urma impactului, băratul în vârstă de 50 de ani a suferit leziuni foarte grave. Medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta decât să declare decesul. Oamenii legii vor efectua cercetări la faţa locului, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier. Aceştia au întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. De remarcat este faptul că vizibilitatea şi condiţiile meteo erau favorabile pentru deplasare.

În urmă cu două zile a avut loc un alt accident rutier

Pe un drum naţional din Bistriţa-Năsăud a avut loc un accident rutier spectaculos. O familie s-a trezit cu o maşină răsturnată în faţa geamului, după ce un şofer în vârstă de 64 de ani a pierdut controlul maşinii a ieşit de pe şosea, a distrus 2 maşini parcate şi un gard. Politsitii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident rutier în decursul acestei zile, 25 iunie 2021. Acesta s-a produs pe raza localităţii Salva pe Drumul Naţional 17D, un astfel de accident este cu adevărat neobişnuit.

”Un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani din Cireșoaia a părăsit partea carosabilă întrând în coliziune cu alte două autoturisme parcate și cu gardul unui imobil”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *