Prima pagină » Local » Accident rutier la Iaşi. Sunt mai multe persoane implicate, după ce două autoturisme s-au izbit – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

Accident rutier la Iaşi. Sunt mai multe persoane implicate, după ce două autoturisme s-au izbit – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

26 oct. 2022, 10:05, 8 ,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp, s-a produs un accident rutier în Brătuleni, comuna Miroslava. Două autoturisme s-au izbit violent, în urma impactului rezultând 1 victimă încarcerată.

UPDATE:  Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

UPDATE: Cauza producerii accidentului este nepăstrarea distanței dintre autoturisme. În coliziune au fost implicate un autoturism Audi și unul Volkswagen.

Știrea inițială

La locul acţiunii se deplasează o autospecială de intervenţie şi stingere şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

„Accident rutier produs în Bratuleni, comună Miroslava, pe DN 28, vis a vis de Metro. Eveniment rutier între 2 autoturisme, 8 persoane implicate, o victimă conștientă, neîncarcerată. Intervine o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași şi 2 echipaje tip B de la SAJ”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

Revenim cu detalii.

Comentarii
  • Ooooohhhhh eeeehhhhh

    De data asta nu mai e BMW!!!

  • Nu e BMW, e Passat-ul de la țară. S-a înfipt în cârligul celui din față. Nu a trecut printr-un camion parcat, nu a zburat peste Metro, nu a deraiat un tren, nu sunt 2 morți cu îmbibație alcoolică, nu sunt lovite 4 mașini parcate, deci nu e BMW.

  • Spun Adevarat

    BMW-OH
    MĂNÂNCI CÂCAT

  • sofer de autobuz

    Circulație de doi bani, atât poate primăria în acea zonă. De la Antibiotice până la giratoriul cu centura merge făcută o a doua bandă, nu-i nici un km, dar de unde minte la tăntălăii care se ocupă de drumuri.

  • Spun Adevarat

    Mă cac in gura cenzurii

  • Nu a trecut printr-un camion parcat, nu a zburat peste Metro, nu a deraiat un tren, nu sunt 2 morți cu îmbibație alcoolică, nu sunt lovite 4 mașini parcate, deci nu e BMW.

  • Felicitari pentru postare!

  • În Iași regulile de circulație se aplică doar la examenul de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *