Prima pagină » Local » Accident rutier grav la Iași! O tânără care conducea o motocicleta a intrat în coliziune cu un TIR. Traficul este blocat pe Drumul european – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Accident rutier grav la Iași! O tânără care conducea o motocicleta a intrat în coliziune cu un TIR. Traficul este blocat pe Drumul european – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

17 aug. 2024, 13:28, 5 ,
în Local

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe DN28. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, accidentul s-a produs pe raza comunei Ion Neculce, în localitatea Razboieni.În accident sunt implicate un TIR și o motocicletă. O tânără care conducea o mototcicleta a intrat în coliziune cu un TIR.

UPDATE 1: Victima este o tânără în vârstă de 18 ani .

UPDATE: Victima a fost transportată la spital după ce a fost preluată de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Știre inițială:

Potrivit informațiilor, motocicleta era condusă de o femeie care se pare că a suferit răni grave în urma impactului. Echipele de intervenție au sosit la fața locului pentru a asigura măsurile necesare de descarcerare și a oferi primul ajutor victimei, precum și pentru a preveni orice alte riscuri asociate accidentului.

„O autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor asigură măsurile specifice la un accident rutier produs pe DN28, de pe raza comunei Ion Neculce, în localitatea Razboieni”, au transmis autoritățile.

Traficul este blocat pe drumul european!

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • De ce mister Chirica nu merge cu motocicleta? El, in calitate de fruntas al urbei ar trebui sa fie si intaiul motociclist al orasului.Ce frumos ar fi sa-l vedem pe scari la Casa Studentilor alaturi de impatimitii motoarelor sau pe sosea gonind cu 250 km/h.

  • Dacă s-ar circula corect nu am fi pe locul I în Europa la accidente.

  • Oricate sute de km ar parcurge intr-o zi, cel mai urat si periculos mi se pare intre Iasi si Targu Frumos.
    Daca circuli la limita superioara de viteza (sau un pic peste, cat sa nu fii sanctionat) vin bizonii, cu masini de toate marimile si marcile, si incep sa te preseze si sa te flash-uiasca ca, deh, la un semn deschisa-i calea.
    Nu am vazut NICIODATA vreun echipaj de politie care sa descurajeze deplasarea pe acostamentul largit sau sa urmareasca viteza in afara localitatilor.
    Nu am vazut sa fie sanctionati cei cu masini mari (tir, autocamion, cistena, autocar) care fac manevre periculoase de depasire sau ii pun in pericol pe cei care circula normal pe singura banda oficiala de drum.

  • Inca o Iasmina… Bai toantelor motorul nu e pentru voi… Hai la cat mai multe Iasomine…

  • Dl Chirica a castigat alegeriile… el era preocupat cum sa deschida Tiki…..nu are el treaba cu traficul din Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *