Prima pagină » Local » Accident rutier grav în zona Nicolina din Iași! Patru persoane au fost rănite – EXCLUSIV – FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Accident rutier grav în zona Nicolina din Iași! Patru persoane au fost rănite – EXCLUSIV – FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

25 mart. 2021, 08:48,
George Cristian în Local

În aceste momente în zona Nicolina din Iași s-a produs un accident rutier grav. Ca urmare a impactului a rezultat rănirea două persoane. Accidentul rutier a avut loc în pasajul Nicolina.

La accident intervine o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj al poliţiei rutiere dar şi echipaje de prim ajutor. Traficul din zonă se desfăşoară cu dificultate.

Nu se cunosc cauzele producerii accidentului.

UPDATE: „Cei doi copii, victime a unui accident rutier din cursul dimineţii au fost investigaţi complet în serviciul de primire urgente a spitalului nostru şi echipa multidisciplinara care i-a manageriat, a stabilit externarea la domiciliu cu recomandări medicale de rigoare. Leziunile suferite au fost uşoare şi nu au necesitat spitalizare”, a declarat dr. Lavinia Ionescu, purtător de cuvânt Spitalul Sf Maria din Iaşi.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu a făcut mai multe declarații referitor la starea de sănătate a persoanelor rănite: 

A.A, bărbat în vârstă de 25 de ani este policontuzionat. El este şoferul autoturismului marca Peugeot 307. Este conştient şi cooperant. Este stabil din punct de vedere hemodinamic. Are o contuzie la umăr stâng și o contuzie la genunchiul drept.

R.A, femeie în vârstă de 36 de ani este pasagerul din fata dreaptă a autoturismului WC. A suferit o contuzie toracică, este stabilp din punct de vedere hemodinamic şi respirator.

R.I şofer WV în vârstă de 39 de ani, a suferit o contuzie la genunchiul drept a rămas internat împreună cu cei doi copii în vârstă de 9 respectiv 7 ani care sunt policontuzionati. Aceştia sunt internaţi la secţia de Pediatrie din cadrul Spitalului Sf. Maria.

UPDATE: La accidentul din Podu Roș s-au trimis un echipaj de la SAJ de tip C, un echipaj de prim ajutor D2, o maşină de stingere cu modul de descarcerare de la pompieri pentru măsuri specifice. Nu sunt victime încarcerate. Totuşi, accidentul s-a soldat cu rănirea a 4 persoane. Vorbim despre un şofer conştient cu traumatism toraco-abdominal şi traumatism la membrul superior drept iar în cealaltă maşina o femeie şi cu doi copii, toţi conştienţi.

Ambulanta de tip C transporta la Spitalul de Neurochirurgie un copil cu Traumatism Cranio-Cerebral cu policontuzie. Şoferul este transportat de un echipaj de prim ajutor la Spitalul Sf. Spiridon din Iași. Echipajul de stingere al pompierilor a fost trimis conform protocolului în scop preventiv. a explicat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

UPDATE: Potrivit unor martori, șoferul autoturismului marca Peugeot venea dinspre Podu Roș spre Nicolina, moment în care un autoturism marca Volkswagen  a intrat în coliziune cu acesta. Autoturismul Volkswagen  încerca să vireze spre stânga.

Se intervine cu un echipaj SMURD, un echipaj SAJ, dar și cu un echipaj al Poliției Rutiere. Pompierii sunt prezenți la fața locului pentru a preveni apariția unui incendiu.

Traficul este blocat, se circulă pe un sens. Tramvaiele sunt blocate.

Sunt două persoane rănite. Vorbim despre doi copii care primesc, în aceste momente îngrijiri medicale. Nu se cunoaște cu exactitate starea lor de sănătate.

Acul autoturismului Peugeot s-a oprit la 100 km/h.

De altfel, un accident rutier a avut loc în cursul nopții tot în zona Nicolina. De această dată vorbim despre un TIR care a intrat într-un refugiu de tramvai. Detalii aici

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`