Prima pagină » National » Accident rutier grav în Timiș. O persoană a murit şi patru au fost rănite
Accident rutier grav în Timiș. O persoană a murit şi patru au fost rănite

Accident rutier grav în Timiș. O persoană a murit şi patru au fost rănite

10 apr. 2023, 20:19,
în National

Un accident rutier grav a avut loc în judeţul Timiş, între localităţile Sânandrei şi Carani. Din primele informații, se pare că au fost implicate o maşină şi un camion.

Din păcate, în urma accidentului rutier, o persoană și-a pierdut viața, iar alte patru au fost rănite.

O persoană a murit şi patru au fost rănite

Vinovat pentru producerea accidentului este un bărbat în vârstă de 35 de ani. Acesta a efectuat o depășire neregulametară.

„Un bărbat în vârstă de 35 de ani a condus un autoturism pe DJ 692, dinspre localitatea Sânandrei spre localitatea Carani din județul Timiș, iar la un moment dat s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire, fără a se asigura corespunzător, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, care se afla angajat în depășirea acestuia, ulterior, primul autoturism intrând în coliziune față-spate cu autocamionul care circula regulamentar în fața sa, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani”, transmite Poliția Timiș.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe DJ 692 în localitatea Sânandrei. La locul evenimentului s-a deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului au sosit în sprijin două ambulanţe SAJ”, a transmis, luni, ISU Timiş.

Conducătorul autoturismului a rămas încarcerat

În autovehiculele implicate în coliziune se aflau 5 persoane, dintre care 2 copii. De asemenea, reprezentanţii IPJ Timiş au precizat că patru persoane au fost rănite, urmând a fi transportate la spital.

„În urma accidentului conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Acesta a fost extras şi predat unei ambulanţe SAJ. Din nefericire, o victimă de sex feminin (pasager în autoturism) a fost declarată decedată de către medicul SAJ. Conducătorul camionului nu necesită îngrijiri medicale”, a mai transmis sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024