Prima pagină » National » Accident rutier grav în Neamț. Trei persoane au ajuns la spital după ce mașina în care erau a zburat de pe pod
Accident rutier grav în Neamț. Trei persoane au ajuns la spital după ce mașina în care erau a zburat de pe pod

Accident rutier grav în Neamț. Trei persoane au ajuns la spital după ce mașina în care erau a zburat de pe pod

21 iul. 2024, 10:40,
în National

Un autoturism în care se aflau patru persoane a căzut de pe un pod în localitatea Petru Vodă, județul Neamț. Cele patru persoane din autoturism, trei adulți și un copil, au fost scoase din vehicul de către cetățenii aflați în zonă.

Ieri, după-amiază, la ora 12:37, printr-un apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Poiana Teiului, unde a avut loc un accident rutier grav. Un autoturism în care se aflau patru persoane a căzut de pe un pod în localitatea Petru Vodă.

Forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr. 2 de Intervenție Poiana Teiului, IPJ și SAJ au fost trimise la locul accidentului.

Ajunși la fața locului, pompierii au descoperit autoturismul în albia râului Bolătău, la aproximativ 4 metri deasupra apei, după ce podețul de lemn pe care circula s-a rupt.

Cele patru persoane din autoturism, trei adulți și un copil, au fost scoase din vehicul de către cetățenii aflați în zonă. Echipajele SMURD și SAJ au evaluat medical toate persoanele implicate.

Un copil de 8 ani și două femei de 50 și 78 de ani au necesitat transportul la spital pentru îngrijiri suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *