Prima pagină » Local » Accident rutier grav în municipul Iași. Șoferul vinovat are o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat – EXCLUSIV/FOTO/LIVE VIDEO

Accident rutier grav în municipul Iași. Șoferul vinovat are o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat – EXCLUSIV/FOTO/LIVE VIDEO

07 iul. 2023, 00:11, 9 ,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier grav în municipiul Iași, în zona depoului de la Gara Iaşi. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că au fost implicate două autoturisme, o mașină echipată taxi și un alt autoturism care era staționat, deoarece erau oameni care efectuau lucrări pe carosabil.

Șoferul vinovat se afla la volanul mașinii echipată taxi, acesta se deplasa pe direcția Podu de Piatră – Gară, avea viteză și era sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,84.

Șoferul vinovat mergea pe linia de tramvai, moment în care a intrat în autoturismul staționat, cu toate că muncitorii care efectuau lucrări au încercat să îi atragă atenția bărbatului.

„Șoferul de taxi avea viteză, ați văzut cum ne-a împins. Mergea pe linia de tramvai, erau libere cele două benzi”, a declarat un muncitor.

Șase persoane au fost implicate în accident, trei victime au fost evaluate la fața locului, iar două persoane au ajuns la spital, o femeie care se afla în taxi și un muncitor. De asemenea, în taxi se mai aflau și doi copii care erau împreună cu femeia care a ajuns la spital.

La fața locului s-au deplasat mai multe forțe de intervenție, Poliția, Jandarmeria, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță.

De asemenea, deși taximetristul avea clienți în mașină în momentul producerii accidentului rutier, acesta nu avea taximetrul pornit, cu toate că este obligat să îl folosească la orice cursă.

Comentarii
  • Politistul de serviciu

    Da muncitorul cu lanterna pe cap sau in cap e mai beat ca soferul de taxi

  • un cuvânt românesc cât un macrocosmos…zici taximetrist și ai spus TOT.

  • CETĂȚEAN DIN IASI

    7 ani de pușcărie zi la zi și altul nu mai face asa ceva! Cât de nesimțit poți sa fii sa conduci taxi, mai ales în care sa ai și copii, iar tu sa fii băut?! Ce fel de om poate fi ăsta?!

  • Daca ar efectua controale zilnic dar si la ore diferite, cei de la Politia Rutiera ar avea mari surprize dar neplacute cu foarte multi taximetristi.
    Intradevar unii sunt corecti si isi vad de treaba dar marea majoritate a taximetristilor consuma alcool asta e purul adevar si dupa aceea se urca la volan mizand pe faptul ca pe ei nu ii opreste si nu ii testeaza nimeni.
    Pacat de muncitori care nu au nici o vina – muncitorii lucrau si nu conduceau un vehicul pe drumurile publice – si pacat ca inca unul da o palma acestor taximetristi – acesta nu avea voie sa consume alcool si sa conduca pe drumurile publice -.

  • Dom’le, mașina mea, moșia mea, eu face ce vreau în ea! Hai noroc și La mulți Ani colegu’, să ne vedem cu bine! Ce, parnaiasii nu au și ei nevoie de taximetriști, să-i ducă din cameră în cameră?

  • Oare de ce sunt mai multe accidente cu taxi si mai putine cu bolt/uber?….

  • ALOOO..MANOLACHEEEE..UNDE MORTII MA TII ESTI ? NUMAI FACI GREVA CU GUNOAIELE TALE DE TAXIMETRISTI ? FUTUVA N GURA DE SCURSURI

  • Hai cu alta blocare de strazi la Palat. Legalizare alcool pana la 5 la mie pentru taximetristi. Uniti vom invinge. Pe ei.

  • A bătut în sănătatea celor de la Uber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`